lauantai 8. lokakuuta 2016

Odota Herraa.

Rakas Lähimmäiseni, ystävät lähettävät siunaavia viestejä mummille! Tiedän ja uskon, että me kaikki blogiystävät siunaamme toisiamme, sillä Jumala on yhdistänyt meidät. On suuri Jumalan lahja luottaa Jumalan läsnäoloon ja siunaukseen yksinäisinä hetkinäkin. On suuri Jumalan lahja olla yksi jäsen siinä uskovien yhteisessä rukousperheessä, jotka Herraa odottavat!

Juha Vähäsarja valitsi tähän aamuun Psalmin 63: 2-4: "Jumala, minun Jumalani, sinua minä odotan. Sieluni janoaa sinua, ruumiini ikävöi sinua ja uupuu autiomaassa ilman vettä. Pyhäkössä saan nöhdä sinut, kokea sinun voimasi ja kirkkautesi. Suurempi kuin elämä on sinun armosi. Minun huuleni ylistävät sinua."

"Odottaminen on avain Jumalan toimintatavan ymmärtämiseen. Hän kuulee kaikki pyyntömme ja vastaa meille silloin, kun on vastauksen aika. Harvemmin Herramme toimii heti ja näkyvästi. Kun olemme rukoilleet, asiamme on Jumalan käsissä ja odotuksen aika alkaa. Odottaminen on janoa, ikävöintiä ja kaipausta. Se on kärsivällisyyteen tunnustautumista ja aarteiden löytämistä syvyyksistä. Jumalaan opitaan luottamaan vain siten, että luottamus pannaan koetteelle. Kärsivällisyyttä opitaan vain odottamalla ja armo löydetään vain erämaassa. Ajallaan Herra meidät varmaan taas virvoittaa. Pyhäkössä saamme ylistää Jumalaa ja nauttia hänen pöytänsä antimista. Armo osaittautuu suuremmaksi kuin elämä, kuolemaakin väkevämmäksi."

Tänä aamuna, 8.10.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: