tiistai 25. lokakuuta 2016

Jeesus, meidän auttajamme.

Rakas Lähimmäiseni, mummin elämässä on paljon iloa. Parhaita hetkiä on nähdä ilo isomummin lapsen silmissä, kun yhdessä laulamme:"Bää, bää, vita lamm." Mutta surun maljakin täyttyy. On hyvä, että saa itkeä Isän sylissä rukouksessa taakat pois. "Hätä ja tuska maailman suurempi on kuin aavistan, ken voisi kärsivää auttaa?" Sinä ja minä tiedämme, että Jeesus meitä auttaa! Levätään Hänessä!

Juha Vähäsarja tarjoaa avuksi Jumalan sota-asun: "Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet. Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa hengen miekka, Jumalan sana." Ef.6:16-17.

Jumalan sota-asu käsittää efesolaiskirjeen mukaan totuuden, vanhurskauden, evankeliumin, uskon, pelastuksen ja Jumalan sanan. Jo sotavarustuksesta voi päätellä, että kyseessä ei ole maallinen taistelu maallisia hallitsijoita tai sotavoimia vastaan. Kyseessä on taistelu tässä maailmassa vaikuttavia pimeyden henkivaltoja vastaan. Jotta vastarinta ja sotiminen  olisi yleensä mahdollista, on aseet ja taistelutavat otettava Jumalan sanasta.
Itse sota on lopulta Jumalan. Meidän tehtävämme on vain olla hiljaa ja seurata, kuinka Jumala taistelee puolestamme. Meidän ei tarvitse muhia hämärien asioiden parissa, vaan saamme keskittyä armosta elämiseen ja evankeliumin julistamiseen. Mitä kirkkaampi on meille evankeliumi, sitä paremmin olemme varustautuneet."

Tänä aamuna, 25.10.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: