keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kristityn vapaus.

Rakas Lähimmäiseni, kun huomaamme rikkoneemme toista vastaan, kaipaamme anteeksiantamusta. Ilo ja rauha,valtaa sydämen, kun sovinto on tehty. Kun saamme syntimme anteeksi Jeesukselta, rauha ja ilo sydämessä on kaikkea ymmärrystä ylempi, sanoo Jumalan Sana. Ja se on totta!

Juha Vähäsarja tuo tänään Jeesuksen vastauksen Pietarille, MSilloin Pietari tuli Jeesuksen luo ja sanoi; "Herra, jos veljeni yhä uudestaan tekee väärin minua kohtaan, niin kuinka monta kertaa minun on annettava hänelle anteeksi? Peräti seitsemän kertaako?" "Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa", vastasi Jeesus."

"Kun annat anteeksi sinua vastaan rikkoneelle, se ei ole mistään eikä keneltäkään pois. Antaessasi anteeksi saat  omalletunnollesi Jumalan lasten iloisen vapauden. Jos alat pantata anteeksiantamusta, patoat turhaan sydämeesi katkeruutta ja huonoa mieltä. Vapaalla omallatunnolla eläessäsi jätät vastuun tuomioista Jumalalle. Toinen vastaa kyllä teoistaan Jumalan edessä ajallaan, sinä voit ne huoletta laskea mielestäsi. Siksi sinun ei tarvitse oikeudenmukaisuuden toteutumattomuudestakaan kantaa nyt murhetta, se on turhaa voimien tuhlausta. - Anna siis iloisesti anteeksi sitsemän kertaa ja vielä seitsemänkymmentäseitsemän kertaa loputtomasti. Jätä murheesi Jumalan huoleksi ja elä iloisesti kristityn vapaudessa."

Tänä aamuna, 19.10.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: