tiistai 11. lokakuuta 2016

Sydän täynnä kiitosta.

Rakas Lähimmäiseni, se oli vain stressiä tekemättömistä töistä, se sydämen hyppiminen viime yönä. TK:ssa sydänfilmi todettiin entisenlaiseksi, rauha, rauha! Kim tuli avuksi ja kesäkalusteet ovat suojassa ja ikkuvat kirkkaat puhtaan lumen tulla kasvien suojaksi. Siunatut, mummin apujoukot! Ilo avustanne, rauha ja ilo Jumalan huolenpidosta ja läsnäolosta! Sydän kehottaa kiittämään! Jaakko Haavio muistuttaa meitä seurakunnan laulukuorojen ja yhteisen ylistyksen tuomasta ilosta.  mennään mukaan!

 Teksti Aikakirjan 16 luvusta: "Sinä päivänä ensi kerran Daavid asetti Asafin ja hänen veljensä kiittämään Herraa näin: "Kiittäkää Herraa,julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa. Laulakaa nänelle, veisätkaa hänelle, puhukaa kaikista hänen ihmeistänsä. Hänen pyhä nimensä olkoon teidän kerskauksenne; iloitkoon niiden sydän, jotka etsivät Herraa ja hänen voimaansa, etsivät alati hänen kasvojansa."

Me muistamme, Herra, sinun kasvojesi edessä seurakuntiemme kuoroja. Anna niissä lauaville elävä tunto palvelutyöstä pyhyydessä, niin etteivät he vain suullaan sinua ylistäisi, vaan heidän koko sydämensä olisi täynnä sinun kiitostasi. Anna kuorojen johtajille taitoa, voimaa ja kärsivällisyyttä. Suo meidän, jotka kuorojen laulua kuuntelemme, sen kautta rakentua pyhän uskomme perustuksellla. Johda meidät kaikki, laulajat ja kuulijat kerran enkelien ja pyhien pariin sinun kirkkauteesi veisaamaan voiton virttä."

Tänä aamuna, 11.10.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: