keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Jumala on läsnä.

Rakas Lähimmäiseni, eilen NNKY:ssa oli rukousilta. Vuosi sitten rukousillassa mukana oli hyvin sairas ystävä. Syöpähoidot olivat alussa ja voimia ja uskoa tulevaan ei ollut, Eilen saimme kiittää Jumalaa! Turhaan emme silloin rukoilleet pöydäntäydessä sisarpiirissä. Nyt ystävä istui terveenä joukossamme. Hän kertoi hoidoistaan ja kiiti Jumalaa, joka nosti hänet heikkoudesta ja antoi voimat takaisin!

Yhdessä me, pöydäntäysi siarpiiri, kiitimme eilen Kaikkivaltiasta Jumalaamme sisaren paranntumisesta! Vuosi sitten Jumala kuuli yhteisen rukouksemme, nyt on aika kiitoksen! Kun huudamme Jumalaa avuksemme, Jeesus , Puolustajamme, vie asiamme Isän eteen ja Pyhä Henki toimii Jumalan voimassa! Ylistys ja kiitos Kolmiyhteiselle Jumalalle!

Eilen muistimme rukouksessa oman kansamme asioita, rakkaitamme ja kaikkia kärsiviä lähimmäisiämme kaikkialla maailmassa. Ylösnousemusvoima on Jumalan voittovoima, joka  muuttaa maailmaa! Jumala kuulee, ja auttaa, kun me Häntä avuksi huudamme!

Muistimme rukouksessa sisariamme hoitolaitoksissa ja omissa kodeissaan eläviä vanhuksia. Herra, muistuta meitä kaikkia iällisiä siitä, että Sinä olet luvannut pitää meistä huolen! Anna meille luja luottamus Sinun voimaasi! Muistuta, että olet lähempänä kuin lähin puhelin. Jeesus, Sinä elät sydämissämme ja kuulet, kun hädässämme kuiskaamme: "Jeesus auta!" Ole ylistetty, rakas Vapahtajamme!

Tänä aamuna, 26.10.2016, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Rukousvastauksista kuulee ja lukee mielellään. Tälläiset on oikein hyviä uutisia:)

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, saamme rukousvastauksia päivittäin, aina emme edes huomaa kiittää niistä! Muistetaan, että kiitos on siunauksen siemen! Mummi.