sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Jumala on läsnä,

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinun lepopäiväsi! Toivottavasti pääset jumalanpalvelukseen, kohtaamaan Jeesuksen ehtoollisella. Jeesus koskettaa Sinua ja minua armon siunauksella ja me saamme rauhan. Jeesuksen pyhä veri pesee pois syntimme ja auttaa meidät unohtamaan kärsimämme pahan. Jeesus sanoo: "Antakaa toisillenne anteeksi!" Tänään on se päivä! On anteeksisaamisen ja anteeksiatamisen päivä!

Ylistetään Jumalaa virren 194 sanoilla ja sävelillä:

 "Jumala on läsnä, häntä rukoilkaamme, pyhyydessä palvokaamme. Hän on keskellämme, sydän vaientukoon, kaikki meissä kumartukoon. Ihminen, Kristuksen katseen alle vaivu, pyän eteen taivu.

Jumala on läsnä, Kerubitkin vaipuu, kasvoillensa maahan taipuu. Pyhä, pyhä pyhä! kaikuu korkealta, Jumalan on kaikki valta! Uhrimme, myöskin me köyhät saamme antaa, kiitoksemme kantaa.

Armon meri aava,kehto elämämme, ilma, jota hengitämme, ihme olet itse, armahtava Luoja, kaiken pelastus ja suoja. Sinusta, Jumala, turvakätköstäni, löydän elämäni.

Kuningas ja Herra, kuinka kiittää voisin ammostasi niinkuin soisin! Kaiken tahdon antaa, olla  omanasi, lähestyä istuintasi. Henkeni, ruumiini, olkoon vallassasi, palvelijanasi.

Kaiken läpi loistat, Herra valollasi, kosketa nyt kasvojani. Kukka seisoo hiljaa, lehdet liikahtavat, auringossa aukeavat. Hoida näin  sinuun päin, totuudellisuuteen, yksinkertaisuuteen.

Sydämeni avaa, ota majaksesi, temppeliksi Hengellesi, että isän kasvot, Kristus kirkastaisit, minussakin muoden saisit. Kaikessa katsella anna hyvyyttäsi, elää edessäsi."

Tänä aamuna, 23.10,2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: