sunnuntai 2. lokakuuta 2016

"Kun on turva Jumalassa."

Rakas Lähimmäiseni, Herran runsasta siunausta ja läsnäoäoa Sinun sunnuntaipäivänäsi! Minä olen sormi suussa kysellyt, että nytkö tämä ihmekone sanoi sopimuksen irti, kun se ei aamulla herännyt, kun painoin sitä. Mutta ei hätää, nuori viisas pojanpoikani tuli ja painoi koneta kaksi kertaa ja se oli käyttövalmis!

Vietämme Mikkelin päivää ja enkelten päivää! Saamme levätä viikon töistä ja kohdata Vapahtajamme ja virkistyä Sanasta  jumalanpalveluksessa. Kiitos, Isä, rakkaudestasi! Kiitos, Jeesus, että olet meidät synneistämme päästänyt ristinpuussa ja Pyhän Hengen kanssa elämässämme vaikutat ja varjelet kaikessa joka päivä. Kiitos, että olet valmistanut meille sijan Isän luona taivaassa! Jumalan lapsena ei vanhan mumminkaan tarvitse pelätä! Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala!

Kiitetään Jumalaa virren 397 sanoin: "Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmessa, kuin on tähti taivahalla. Lintu emon siiven alla. Herra seurakunnassansa aina hoitaa lapsiansa. Armonsa hän heille antaa. Käsillänsä heitä kantaa. Käsistä ei väkevistä, mikään heitä irti riistä. Omikseen hän heidät osti, kuolemasta eloon nosti. Milloin murheet heitä kohtaa, niiden alla Herra johtaa. Ilon, lohdun antaa heille, uuden voiman uupuneille. Iloitse siis auttajasta, Herran kansa Jumalasta! Maahan lyö hän vainoojamme.sanansa on voimanamme. Käyköön myöten taikka vastaan, eipä Isä hylkää lastaan. Herra ohjaa parhaaksemme kaikki vaiheet päiviemme."

Tänä päivänä. 2.10.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: