lauantai 15. lokakuuta 2016

Kaste ja usko.

Rakas Lähimmäiseni, sydän täynnä kiitosta herään nukuttuani neljä tuntia. Kiitän siitä, että Jumalan lupaus mieheni hautajaispäivän aamina: "Minä pidän sinusta huolen" oli täydellisesti totta sinä päivänä, kun lensin kolmannelta portaalta sementtiin omssa pihassani. Takaperin lentäessäni luulin loppuni tulleen ja huusin Jumalalle: "Isä, nyt minä tulen!", Mutta yksikään ranteeni pienistä luista ei särkynyt eikä tarvittu lonkkaleikkausta, Vain kellon lasi särkyi pieniksi palasksi! Ylistys Jumalalle! Sinä pidät huolen, ettemme me, Sinun lapsesi, jalkaamme kiveen loukkaa! Sinä annat sydämeen rauhan ja ilon Poikasi Jeesuksen Kristuksen ristintyön tähden! Ole ylistetty, meidän Isämme ja Jumalamme!

Room 5:1: "Kun nyt Jumala on tehnyt on tehnyt meidät, jotka uskomme, vanhurskaiksi, meillä on Herramme Jeesuksen Kristuksen ansiosta rauha Jumalan kanssa."

Juha Vähäsarja jatkaa: Jumala on tehnyt meidät vanhurskaiksi, kelvollisiksi hänelle, Kristuksen täydellisellä uhrilla ristinpuussa. Jeesuksen antama kelvollisuus Jumalalle, on kuin puhdas puku, johon meidät vaatetetaan. Toinen tulee ja pukee, kaikki on pelkkää lahjaa. Jumalan sanan mukaan kaikki me, jotka olemme Kristukseen kastatut, olemme pukeneet Kristuksen yllemme. Älkäämme koskaan pitäkö halpana kasteemme lahjaa. koska jotakin näin suurta on meille siinä tapahtunut. Uskossa omistamme tämän lahjan ja elämme rauhassa Jumalamme kanssa. Kapina on päättynyt, olemme saaneet siirtyä pimeyden valtakunnasta Jumalan lasten valtakuntaan. Kasteen ja uskon kautta meidät on sinetöity Jumalan omaisuudeksi."

Tänä aamuna, 15.19.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: