torstai 6. lokakuuta 2016

Iankaikkinen elämä.

Rakas Lähimmäiseni, Sinulle toivon tänään Jeeuksen läsnäoloa, siunausta ja rauhaa jonka vain Jeesus voi antaa! Silloin koet jo esimakua iankaikkisesta elämästä, jonka Jeesus meille ristillä valmisti ja ylösnousemuksessaan lunasti. Kasteessa meille on tämä lahja annettu. Ehtoollisella saamme tuta ikuisen elämän. Nyt on aika luottaa Jeesuksen työhön ja elää iankaikkisen elämän toivossa. 

Eilen minä sain lahjan. Ystävä soitti: "Minä tulen hakemaan sinua, pastori Juupaluoma puhuu iankaikkisesta elämästä." Mikä ilo tulvahti sydämeeni! Piti laulaa rakasta laulua: "Tuolla taivaan asunnoissa, autuaissa Jumalan, itku on ja murhe poissa, siel´on ilo ainiaan. Oi, jos sinne minäkin, nurheen maasta pääsisin!"

Pastori Juupaluoma piti hyvän raamattutunnin. Jeesus on meidän elämämme, nyt, aina ja iankaikkisesti! Kun Jeesus herättää meidät viimeisenä päivänä, me saamme nähdä Jumalan kasvoista kasvoihin. Saamme kirkastetun ruumiin ja saamme ylistää ja palvella Jumalaa taivaan kirkkaudessa, jossa ei ole mitään epäpuhää. Mikään ei peitä Jumalan hyvyyttä ja valtasuuruuttaa. Mitkään sanat eivät pysty kuvaamaan iankaikkisuuden iloa ja rauhaa Jumalan läsnäolossa, kun aikaa ei enää ole.

"Siel on ruumiit aivan uudet´, puhtaat, kirkkaat kokonaan. Tänne jäävät vajavuudet, synnin arvet päällä maan. Oi, jos sinne minäkin murheen maasta pääsisin."

Tänä aamuna, 6.10.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: