lauantai 8. marraskuuta 2014

Ilosanoma Jeesuksesta


Rakas Lähimmäiseni, herään neljältä, nukuttuani hyvin kuusi tuntia Isän sylissä. Iloitsen siitä, että saan kertoa Sinulle, rakas lukijani, ilosanomaa Jeesuksesta!

Kyselen Isältä, mistä tänään aloittaisin. Avaan Raamatun ja silmäni näkevät ilosanoman tuoreeltaan: Naiset menevät Jeesuksen haudalle voidellakseen  Jeesuksen ruumiin tuoksuöljyillä, mutta kivi on vieritetty pois haudan suulta. Ihmeissään naiset menevät hautaan, mutta siellä ei ole Jeesuksen ruumista, vaan kaksi miestä, sädehtivän kirkkaissa vaateissa ja miehet sanoivat heille: "Miksi etsitte elävää kuolleitten joukosta? Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista. Muistakaa mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: "Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista. Silloin he muistivat mitä Jeesus oli puhunut." Luuk.24: 5-8

Magdalan Maria, Johanna ja Jaakobin äiti Maria olivat ensimmäiset ilosanoman todistajat ja viejät. Meille kaikille, jotka uskomme Jeesukseen ja perimme iankaikkisen elämän, on annettu tämä todistajan ja ilosanoman viejän tehtävä.

Lähetyshiippakunnan piispa Risto Soramies sanoi seurakunnalle lyhyen "saarnan": "Täällä kuollaan! Jos emme kerro ihmisille ilosanomaa Jeesuksesta, olemme turhaan eläneet!"

Jeesus sanoo Sinulle ja minulle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun ikinä kuole. Uskotko sen?" Joh. 11: 25-26.

Tänä aamuna, 8.11.2014, rakkaudella Mummi

Ps. piispa Risto Soramies puhuu 16.11.klo 17.00 Biblionissa Kirjastonkatu 5 Vaasa. Tervetuloa!

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi rohkaisevista sanoista.
Tänään olimme kertomassa lauluilla ilosanomaa Jeesukseta Gislavedissä.
siunattua pyhää sinulle ♥

mummi kirjoitti...

Sylvi, rakas, olemme samalla asialla. Herra siunatkoon Teidänkin lepopäivänne! Mummi

pau kirjoitti...

Iloiten ja innolla odotan Risto-piispan vierailua seurakunnassamme ensi pyhänä. Kunpa monet löytäisivät tiensä sinne ilosanomaa kuulemaan!

Srk:mme lapset olivat puhuneet kotona, että heillä on kaksi tärkeää päivää viikossa: KARKKIPÄIVÄ perjantaina ja KIRKKOKAHVIT sunnuntaina :D