perjantai 28. marraskuuta 2014

Jumalan rauhaa!

Rakas Lähimmäiseni, "Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa!" Joulun lähestyessä stressi ja kiire tahtovat saada meidät valtaansa,  yritetään tänä vuonna säilyttää rauha sydämessä! Otto-mummi sai eilen kuunnella lasten joululauluja Huutoniemen koulun myyjäisissä. Lasten innostunut ilo tarttui meihin kuulijoihinkin, joulu tuli lähemmäksi!

Päivän sana tulee tänä tähtien valaisemana aamuna Juha Vähäsarjalta: "Minä tulen pian, ja tullessani minä tuon jokaiselle palkan, maksan kullekin hänen tekojensa mukaan." Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa: he pääsevät syömään elämän puusta ja saavat mennä porteista sisälle kaupunkiin. Hän, joka todistaa tämän, sanoo: "Tämä on tosi, minä tulen pian." Aamen. Tule, Herra Jeesus! Ilm.22:12, 14, 20.

Mikä autuas päivä. Mikä ilo ja riemu. Mikä vapautus kaikista elämän painoista ja siteistä. Kun Jeesus saapuu, olemme lopullisesti vapaat. Emme voi edes ymmärtää mitä se tarkoittaa. Ei enää ahdistusta, kipua sairautta. Ei elatuksen murheita, ihmisten pelkoa, valheita, kateutta, pahan puhumista. Ei työn vaivaa, pitkästymistä, kiirettä, stressiä, masennusta, pelkoa. 
On vain uskomaton rauha ja onni. On vain täysin tyydytetty sielu ja ruumis, joka ei osaa kaivata mitään lisää. Jumala on aurinkomme ja kansojen rikkaudet keskellämme kaikkien nautittavina. Taivas on  jotain vielä ihmeellisempää kuin mitä mielikuvituksellisinkaan ajatuksenjuoksu voi koskaan tavoittaa."

Rakas Jumala, tänään Suomessa on tärkeä äänestys. On kysymys Sinun tahtosi ja järjestyksesi toteutumisesta tulevaisuuden Suomessa. Isä, varjele maamme kaaokselta ja pidä meidät totuutesi tiellä! Sinä voit vaikuttaa niihin, jotka äänestysnappia painavat. Aamen.

Tänä aamuna, 28.11.2014, rakkaudella Mummi
3 kommenttia:

pau kirjoitti...

Oi, Herra, varjela maatamme ja kansaamme omalta viisaudeltamme ja anna sinun viisautesi päättäjillemme erityisesti tänään.
Älä hylkää meitä syntiemme tähden, vaan anna anteeksi ja käännä kansamme sydän sinun puoleesi kuten teit sotiemme aikana.
Aamen, kirjoitukseesi, rakas Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Näin me uskovat rukoilemme.Tapahtukoon Sinun tahtosi.

mummi kirjoitti...

Rakkaat kommentoijat, paula ja Anonyymi, Jumala salli äänestyksen mennä noin. Hän antaa kansan mennä niin ahtaalle, että se alkaa huutaa Jumalaa avuksensa. Kiitos, Jumala, että Sinulla on hyvä tahto, Sinä armahdat avunhuutajat! Mummi