perjantai 31. lokakuuta 2014

Lähimmäisten kanssa

Rakas Lähimmäiseni, eilen kokoonnuimme Vaasan Kirkkoon lähimmäisiä muistamaan ja kohtaamaan. Kolehti tuotti iloa vähävaraisille. Me, jotka olimme paikalla saimme iloita lähimmäistemme lahjoista!

Kolme nuorta lahjakkuutta, Tarmo, Jim ja Milja avasivat ison ikkunan tulevaisuuteen! Kiitos, Isä, että olet heidät Vaasalle antanut! Kiitos nuorten lupausten omista sävellyksistä ja sovituksista! Heistä kuullaan! Heidän mukanaan Vaasan nimi kulkee maailmalla.

Kaikki näimme ja iloitsimme, kuinka Tarmo eli kun hän soitti "Pyhiinvaeltajien kuoro" sovitustaan oopperasta Tannhäuser. Luovuus on hänellä veressä, ilo sytyttää hänet, ja hän jakaa iloa kuulijoille!
Kiitos Teille kaikille nuorille taitajille!

Kiitos myös Juhalle, varapuheenjohtajallemme, hyvästä juonnosta, Kiitos Karinille siitä, että jaksat ystäviesi kanssa hoitaa lähimmäisiämme nuoruuden innolla, Kiitos tulevaisuuden toivosta lähimmäistyössä! Kiitos Markulle, Psalmien esittämisestä. Teet sen aina taiteilijan tavalla

Rakas Jumala, kiitos arki-iltojen juhlaahetkistä, joissa saamme levätä, ja saamme kokea yhteyttä, jonka Sinä, Isä, keskellemme luot! Kiitos, että tänäänkin meitä kaikkia hoidat ja armahdat!

Tänä aamuna, 31.10.2014, rakkaudella Mummi

1 kommentti:

mummi kirjoitti...

Rakas Mirabella, tervetuloa lukijoitteni joukkoon. Herra kanssasi! Mummi