maanantai 17. marraskuuta 2014

"Se on täytetty"

Rakas Lähimmäiseni, olemme saaneet herätä uuteen viikkoon, kuka työviikkoon, kuka lomaviikkoon, kuka työttömyyteen, kuka "lenheetiin". Kuitenkin meillä on yksi yhteinen tekijä, kaikki tarvitsemme sydämen sykettä, armoa ja hyvää huolenpitoa Jumalalta, Valkeuksien Isältä. Anotaan, niin meille annetaan!

Eilen saimme armon Jeesukselta ehtoollispöydässä ja Jumalan Sanan siunaavat lupaukset saarnassa. Kiitos piispa Risto Soramies ja Markus. Kiitos, Isä, seurakuntayhteydestä ja läsnäolostasi lepohetkessä hyvien tarjottavien äärellä!

Juha Vähäsarja antaa sanan tälle päivälle: "Jeesus joi viinin ja sanoi: "Se on täytetty." Hän kallisti päänsä ja antoi henkensä. Joh. 19:30

"Koet, että olet huono kristitty. Et ole niin hurskas kuin nuo toiset totiset uskovaiset. Rukouksesi ei ole niin palava, todistuksesi jää liian usein sanomatta, luottamuksesi horjuu. Tahtoisit olla parempi, mutta mitä enemmän yrität, sitä huonommin onnistut. Alat jo epäillä, kuuluuko armo sinulle ollenkaan. 

Kun Jeesus sanoi ristillä: "Se on täytetty", hän tarkoitti, että hän on juuri sinun puolestasi hurskas, uskova, totinen ja palava. Hän tiesi, ettei sinusta ole Jumalan vaatimusten täyttäjäksi ja juuri siksi hän täytti tuon lain sinun puolestasi.

Saat olla vapaa! Saat olla Jumalan lapsi! Saat olla täysivaltainen taivaan kansalainen! Siksikö, että olisit hyvä? Pane pois ylpeät ajatukset. Ei, vaan siksi, että Jeesus on kerran sanonut ristillä nuo sinut vapauttaneet sanat: "Se on täytetty."

Tänä aamuna, 17.11.2014, rakkaudella Mummi3 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

AMEN♥
Kiitos.
Sairaslomalta vilkutan kiitollisena tekstisi äärellä.

mummi kirjoitti...

Rakas Tinttarus, Herra koskettakoon Sinua niin, että pian paranet! Hän on voimallinen ja väkevä! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Minna, tervetuloa lukijoitteni joukkoon. Kerro Oskarille, että Mummi muistaa rukouksissa teitä kaikkia! Mummi