tiistai 17. helmikuuta 2015

Arjen peloista

Rakas Lähimmäiseni, uni oli hyvä ja syvä, kun siunasimme itsemme eilen Isän syliin. Kiitos uskolliselle Varjelijalle! Sitten kun kuuntelemme aamu-uutisia, alkaa pelko ja epävarmuus hiipiä sydämeen. Maailma on käymistilassa. Jopa tämä tietokonekin voi olla meille uhka kun rikollinen löytää sinne.

Fil. 4: 6-7 rauhoittaa sydämemme. "Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."

Rukous on meille vahva turva. Sormipaikalla sain Juha Vähäsarjankin ajatuksia tähän epävarmuuteemme:
"Kun huusin sinua, sinä vastasit, annoit sydämeeni voimaa ja rohkeutta. Ps. 138:3.

Jumala lohduttaa omiaan monin eri tavoin. Usein hän lähettää luoksemme oikean ihmisen oikeaan aikaan, silloin kun meillä on elämässä vaikeaa. Herra Jeesus saattaa vastata meidän ahdinkoomme myös antamalla selkeän rukousvatauksen. Ehkä se ei ollut vastaua  nimenomaiseen pyyntöömme, mutta se oli Jumalan vastaus siihen, onko hän lähellä ja tietää meidän ahdingostamme. Se on kuin vakuutus: "Minä olen tässä, älä pelkää."
Tai sitten Jumala vahvistaa meitä suoraan sanansa kautta. Joku satoja satoja kertoja lukemamme  raamatunjae alkaa puhutella yllättäen aivan uudella tavalla. Kaiken lohdutuksen Jumala on aina perillä meidän elämämme vaiheista ja auttaa meitä oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Olemme turvassa tänäänkin."

Rakas Kolmiyhteinen Jumala, Sinä olet kanssamme joka päivä kaikissa tilanteissa. Kiitos, että autat ja vahvistat! Sinuun luotamme elämässä ja kuolemassa! Jumalamme, ole ylistetty ja kiitetty! Aamen.

17.2.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tuo raamatunkohta on minulla ollut viime aikoina usein mielessä kun ikävät asiat kiusaavat mieltä. Metsäntyttö

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, eikö olekin turvallista, kun voi turvata Kaikkivaltiaaseen Luojaan ja saa uskoa syntinsä ja virhensä anteeksi Jeesuksen ristintyön tähden ja Pyhä Henki avaa Raamatun sanan ravunnoksemme. Elämme Jumalan täysihoidossa. Kiitetään sitä! Mummi