keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Jeesus on totuus

Rakas Lähimmäiseni, kun heräsin, lauloin virttä: "Totuuden Henki, johda sinä meitä etsiessämme valkeuden teitä". Kun avasin aamu-tiedotteet, siellä puhuttiin, että uusi tapa sekoittaa selvät asiat, trollaus, on astunut poltiikkaan. Kohta kukaan ei tiedä mikä on totta.

Sinulle ja minulle Jeesus on sanonut: "Minä olen tie, totuus ja elämä." Kun olemme Jeesuksen seurassa eläneet, olemme huomanneet, että Totuuden henki elää kanssamme. Jos sanomme tai teemme jotain, mikä ei ole totta, omatuntomme vaivaa meitä niin kauan, kuin olemme tunnustaneet syntimme ja pyytäneet anteeksi. Joh. 16:13-14 kertoo meille Jeesuksen seuraajille Pyhän Hengen työstä meissä: "Kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän teille puhuu ja tulevaiset hän teille julistaa."

Jo Daavid tunsi Jumalansa ja syntinsä. Psalmissa 51: 8-9 Daavid sanoo: "Katso, totuutta sinä tahdot salatuimpaan saakka ja sisimmässäni sinä ilmoitat minulle viisauden. Puhdista minut isopilla, että minä puhdistuisin, pese minut, että minä lunta valkeammaksi tulisin."

Paavali opetaa meitä Jeesuksen seuraajiksi tulleita Ef.4: 17 ja 20-30: "Sen minä sanon ja varoitan Herrassa, älkää enää vaeltako niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa. " --"Mutta näin te ette ole oppineet Kristusta tuntemaan, jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niin kuin totuus on Jeesuksessa: että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä patollisia himoja seuraten, ja uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen. Pankaa sentähden pois valhe ja puhukaa totta, kukin lähimmäisensä kanssa, sillä me olemme toinen toisemme jäseniä. Vihastukaa, mutta älkää syntiä tehkö. Älkää antako auringon laskea vihanne yli, älkää antako perkeleelle sijaa. Joka on varastanut, älköön enää varastako, vaan tehköön ennemmin  työtä ja toimittakoon käsillään sitä, mikä hyvää on, että hänellä olisi, mitä antaa tarvitseville. Mikään rietas puhe älköön suustanne lähtekö, vaan ainoastaan sellainen, mikä on rakentavaista ja tarpeellista ja on mieluista niille, jotka kuuntelevat. Älkää saattako murhaalliseksi Jumalan Pyhää Henkeä, joka on teille annettu sinetiksi lunastuksen päivään saakka."

Rakas Jumala, auta meitä pysymään Jeesuksessa ja totuudessa. Aamen

Tänä aamuna, 18.2.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No johan on... mulla soi tänään päässä samasta virresta säkeistö 2: Kaikesssa näytä käsiala Luojan,...jne. Laitoin siitä muutaman sanan blogiinikin:) Metsäntyttö

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, meillä on yhteys keskenämme, viinkuin Sana opettaa! Iloitaan! Mummi