perjantai 27. helmikuuta 2015

"Jumalan hyvyyden ylistys"

Rakas Lähimmäiseni, heräsin  kolmelta, kirjoittaakseni Sinulle vielä ajatuksia Malakiasta, mutta teksti hävisi olemattomiin! Näin Jumala toimii. Sellainen asia, joka on minulle liian vaikea, karkaa käsistä. Toivottavasti Sinä pohdit, Mitä Jumala tarkoittaa jakeella: "Jospa olisi teidän joukossanne joku, joka sulkisi ovat, ettette pitäisi  tulta minun alttarillani turhaan!"

Psalmi 145, Jumalan hyvyyden ylistys, avutui minulle tänä aamuna. Kirjaan sieltä siunattuja säkeitä Sinulle, ystäväni: Herra on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja suuri armossa. Herra on hyvä kaikille ja armahtaa kaikkia tekojansa. Kaikki sinun tekosi ylistävät sinua, Herra, ja sinun hurskaasi kiittävät sinua. He puhuvat sinun valtakuntasi kunniasta ja kertovat sinun voimastasi. Niin he ilmoittavat ihmislapsille hänen voimalliset työnsä ja hänen valtakuntansa kirkkauden ja kunnian. Sinun valtakuntasi on iankaikkinen valtakunta ja sinun herrautesi pysyy polvesta polveen"...."Herra on lähellä kaikkia, jotka häntä avuksensa huutavat, jotka totuudessa häntä avuksensa huutavat."

Rukouksen kanava on auki joka hetki. Jeesus on valmis välittämään meidän asiamme Jumalalle, joka tuntee jokaisen lapsensa. Siksi meillä on etuoikeus omin sanoin kertoa asiamme Taivaalliselle Isällemme. Hän on Kaikkivaltias; kaikessa Hän voi meitä auttaa. Muista, niinkuin uskot, niin Sinulle tapahtuu! Jeesus siunatkoon Sinua!

Tänä aamuna, 27.2.2015, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: