perjantai 20. helmikuuta 2015

Jeesus virvoittaa väsyneen

Rakas Lähimmäiseni, vaivaako Sinua kevätväsymys? Olenko minä ainoa, joka haluaisin nukkua ja nukkua niinkuin talvikarhu. Pitkä flunssa-yskä esti unet, on univelkaa! Vai onko se vanhuus, joka mummia väsyttää?

Eilen illalla meitä oli kaksitoista naista lähimmäisillassa. Viime hetkellä puheenjohtajamme, jonka piti illassa puhua, ilmoitti, että norovirus iski. Tulimme iltaan tyhjinä luottaen, että Jeesus johtaa iltamme, kun Häntä avuksi huudamme. Hän oli kanssamme: Luimme Sanaa, lauloimme, rukoilimme, kerroimme rukousvastauksia, kerroimme kokemuksiamme arjesta ja laas lauloimme Jollakin oli runo jollakin virsi. Lähtiessämme kiitimme Jumalaa, Hän hoiti meitä Pyhällä lasnäolollaan ja virvoitti väsyneet mielet. Kiitos, Isä, yhteydestä, jonka annat, kun olemme nimessäsi koolla! Kiitos, rakas Jeesus, että siunaat rakkaudellasi kaikkia Lähimmäisiämme lähellä ja kaukana! Ota heidät armohoitoosi! Aamen.

"Jeesus sä ainoa heikkojen auttaja, anteeksiantaja uupumaton. Pyhyys ja puhtaus, rakkaus , virvoitus, totuus ja armahdus sinussa on. Kun uuvun havoitun, huomassas, Herra, sun suuren ja siunaun levätä saan. Toiset jos hylkäävät, kasvosi lampeät puoleeni kääntyvät rohkaisemaan. Herrani armahda, ohjaa ja taivuta, minne ja milloinka tahtosi vie. Neuvoilla Henkesi valaise mieleni. Tee, Jeesus raakkaaksi ristisi tie. Ainoa puhtaus, syntisen uskallus, tuskassa lohdutus; puhyytesi. Vaatteeksi anna se, ohjaa ja varjele jokainen askele, Jeesukseni." Virsi 318.

Tänä aamuna, 20.2.2015, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: