tiistai 24. helmikuuta 2015

Rukoillaan yhdessä

Rakas Lähimmäiseni, ystävä soitti, juuri kun olin päässyt uneen. Heräsin ja valpastuin. Olen rukoillut, laskenut lampaita ja lukenut, mutta uni ei tule. Silmiini osui hiljaisuuden rukous, joka on varmaan tarpeen meille jokaiselle. Siis rukoilkaamme:

"Herra, tulen tänään eteesi pyytäen, että uudistaisit minut rakkaudellasi. Sinä tiedät miten paljon itsekkäitä vaikuttimia on minun tavassani elää arkeani. Mutta sinä, Herra, voit uudistaa sydämeni perustuksiaan myöten. Sinä voit opettaa minua katsomaan läheistäni omille silmilläsi. Sinä voit antaa minulle rakkauden tietoa. Siksi jätän itseni kokonaan sinun käsiisi ja pyydän auta minua elämään sinun tahtosi mukaan."

Kiitos, Isä, että varustat meidät Sinun sanallasi, kun kohtaamme Sinua kaipaavan ystävän. Anna meille valmius lohdutukseen, jos sureva Lähimmäinen tulee vastaamme, Auta meitä rohkaisemaan pelokasta ja kiittämään kiittävän kanssa. Anna meidän sanoihimme Sinun rakkautesi tuksu, että Sinun nimeäsi täällä kirkastaisimme! Ole kiitetty Kolmiyhteinen Jumala!

Lauletaan vielä Pia Perkiön kaunis virsi 125: "Kosketa minua Henki, kosketa kirkkaus! Anna elämälle suunta ja tarkoitus. Kosketa Jumalan Henki, syvälle sydämeen. Sinne paina hiljaa, luottamus Jeesukseen. Rohkaise minua Henki, murenna pelkoni, Tässä maailmassa osoita paikkani. Valaise Jumalan Henki, silmäni aukaise, että voisin olla ystävä toisille.Kosketa minua Henki! Herätä kiittämään, sinun lähelläsi armosta elämään."

Tänä aamuna, 24.2.2015, rakkaudella Mummi2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Tuo rukous on hyvä ja tosiaan tarpeellinen. Aina se itsekkyys kuitenkin vaanii.

mummi kirjoitti...

Johtuuko se siitä, että oma suu on lähempänä kuin kontin suu!!? Mummi