keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Luja Kristuksen rakkaus


Rakas Lähimmäiseni, Herra kanssasi tänä armon päivänä! Raamatussa meitä varoitetaan: "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi!" Kuitenkin kuulee uskovien mitätöivän toisinuskovan kasteen tai muun uskonasian. Kun sellaista kuulee, tulee murheellinen mieli. Jumala johtaa meitä uskontiellä. Ei kuunnella kaikkia tuomitsijoita. Ei juosta perässä! Juha Vähäsarja puhuu meille tänä aamuna:

"Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus - mutta hän on kuollut meidän tähtemme, ja enemmänkin: hänet on herätetty kuolleista, hän istuu Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme! Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara vai miekka?" Room. 8: 33-35.

 "Kuka voi tuomita kadotukseen; toinen ihminen, toisin uskova, syyttävä omatunto? Ei, ainoastaan Jeesus Kristus! Mikä voi erottaa Jumalan rakkaudesta: elämää raastava tuska, sairaus, vaino vai köyhyys. Ei, ei mikään ihmisen elämään liittyvä asia voi erottaa meitä Kristuksen rakkaudesta, olkoon se kuinka traakinen tai outo tahansa.
Uskovan elämää voivat kohdata monenlaiset ahdingot. Mutta Kristus pysyy samana ja hän on uskollinen. Kaikessa hän on itse meidän kanssamme Kaikessa kärsimyksessämme on hänelläkin kärsimys. Kukaan tai mikään ei voi erottaa Jeesuksesta. Näin lupaa meille tänään Jumala itse sanansa kautta, eikä se sana koskaan valehtele."

Tänä aamuna, 4.2.2015, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: