tiistai 10. helmikuuta 2015

Jumalan huolenpito

Rakas Lähimmäiseni, Sinä olet minulle todella rakas, Sinä elät kanssani, sen tunnen aina, kun istun Isän eteen rukouspaikalleni. Kuinka yksinäinen olisinkaan, jos Sinua ei olisi. Kenen kanssa jakaisin aamuni ajatukset, iloni ja suruni. Kevät on herättänyt tintit laulamaan! Eilen oli jo ensikonsertti, kun aurinko hehkui sinisella taivaalla. Siitä se alkaa, toivo luonnon heräämisestä ja jäättömistä teistä!

Juha Vähäsarja muistuttaa meitä taakan kantajia: "Jätä taakkasi Herran käteen, hän pitää sinusta huolen. Hän ei ikinä salli hurskaan sortua." Ps. 55: 23. Palaan Juhan teksteissä pari päivää taaksepäin. Haluan muistuttaa meitä Jumalan huolenpidosta suurissakin murheissa. Mietitään sitä ja kiitetään!


"Voitko uskoa, että Jeesus ei ole tehnyt koskaan sinun kohdallasi virhettä. Taakat, joita olet joutunut kantamaan, ovat olleet sinun elämäsi ja pelastumisesi kannalta tärkeitä. Sinun mielestäsi ne olivat kenties liiankin kipeitä. Mutta jokainen paini, jonka olet elämäsi kanssa otellut, on tuonut matkaasi myös siunauksen. Olet saanut jättää taakasi Jumalan haltuun. Hän on kuullut avunpyyntösi, vaikka et ole itse ollut siitä aivan varma. Ja hän pitää sinusta vastedeskin huolta nimensä tähden, koska hän ei voi koskaan pettää omia lupauksiaan. Hän ei salli sinun, omansa, ikinä sortua."

Kiitos, rakas Jumala siitä, että Sinulla on meitä kohtaan siunaavat ajatukset. Jeesus kantaa, armahtaa ja lohduttaa ja  Pyhä Henki johdattaa Sinun valmistamissasi askelissa. Isä! Amen.

Tänä aamuna, 10.2.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin keväinen tunnelma oli tänään, kun oli lämmintä ja jääpuikoista tippui jo vesi! Nämä Vähäsarjan tekstit ilahduttavat jälleen sanomallaan. Metsäntyttö

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, kevät tule kohisten. Tänään on 4 astetta lämmintä klo 4 ja lumi sulaa katolla niin, että vesi rännissä kolisee! Mummi