sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Jeesus, parhain ystäväni

Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet lepopäivän aamuun. Kevät tekee tuloaan. Pihapuput ovat löytäneet toisensa. Keväthanki on täynnä jäniksenjälkiä. Auringon ilmestyessa tintit aloittavat kutsulaulunsa. Niilläkin on ikävä!

Eilen oli ystävänpäivä. On hyvä, että yksi päivä vuodessa on nimetty ystävänpäiväksi. Silloin tulee mietittyä kuinka suuri rikkaus meillä on ystävyydessä. Ystävän kanssa voi jakaa ilot ja surut. Ystävä ymmärtää ja elää rinnalla tapahtuipa mitä tahansa. Ystävät haluavat toisilleen hyvää ja rukoilevat toistensa puolesta.

Jeesus on parhain ystävämme. Tänään, laskiaissunnuntaina muistamme Jeesuksen uhritietä. Jumala lähetti Poikansa maailmaan ristinkuolemaan. Antamaan henkensä meidän edestämme, että me saamme elää Jumalan lapsina täällä joka päivä, ja periä iankaikkisen elämän Jumalan tuona taivaassa. Jeesus on luja, uskollinen, ystävä. Jeesus on Pelastajamme. Hän armahtaa, kantaa, parantaa ja lohduttaa. Jokainen, joka on ottanut Jeesuksen elämänsä Herraksi, saa sen kokea todeksi elämässään.

 Ystäväni, laulatko kanssani?
"Jeesus parhain ystäväni, löytäisinkö vertaista? Auta, etten eläissäni koskaan hylkää sinua. Minut ken saa riistetyksi kädestäsi rakkaasta, kun on meillä tahto yksi nyt ja kerran taivaassa? Hän on kuollut puolestani, minut ken voi kadottaa? Ylösnoussut puoltajani minut vanhurskauttaa. Ken nyt syyttää uskaltaisi valittua Kristuksen, tuomita ken hänet saisi joukkoon kadotettujen? Eivät mitkään voimat maiset, eivät henkivallatkaan, nykyiset ei tulevaiset, elämä, ei kuolokaan erottaa voi Jumalasta, hänen rakkaudestaan. Kristuksessa on se vasta julki tullut maailmaan." Virsi 273.

Tänä aamuna, 15.2.2015, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: