maanantai 2. helmikuuta 2015

Mitä on vapaus?


Rakas Lähimmäiseni, "Niin paljon enemmän, niin paljon parempaa" on Riku Rinteen musiikkivideo, jonka hän on tehnyt kannustaakseen nuoria etsimään lahjansa Jumalan käyttöön! "Mitä on vapaus?", pohtivat "Oma Pohjalaisen" nuoret, kun päätoimittaja Toni Viljanmaa on antanut palstatilaa koululaisten luovuuden esille tuomiseen. Hienoa! Nuori löytää lahjansa ja rohkaistuu käyttämään niitä!

Tämän päivän sana on Psalmista 18. jae 3: "Herra, minun kallioni, linnani ja pelastajani, minun Jumalani, vuoreni, jonka turviin minä pakenen, minun kilpeni, autuuteni sarvi ja varustukseni." Daavidhan se näin hienoja sanoja löytää!

Minäkin ylistäisin, jos osaisin, sillä Jeesuksen pyhä veri pesi pois syntini ja tuskan ja ahdistuksen sydämestäni, jonka pelot, paniikkihäiriö ja masennus olivat sinne pakanneet. Jeesus toi valon ja vapauden! Pyhä Henki vahvisti uskoani, Isän armollinen rakkaus hoiti haavojani ja Jeesus nosti Sanan lupaukset arjen voimaksi. Jakeet 17-20 tässä Psalmissa tuokoon teille minun ylisykseni!

"Hän ojensi kätensä korkeudesta ja tarttui minuun, veti minut ylös suurista vesistä; hän pelasti minut voimallisesta vihollisestani, minun vihamiehistäni, sillä ne olivat minua väkevämmät. He hyökkäsivät minun kimppuuni hätäni päivänä, mutta Herra tuli minun tuekseni. Hän toi minut avaraan paikkaan, hän vapautti minut, sillä hän oli mielistynyt minuun." Sinuakin Jeesus tahtoo auttaa! Kiitetään Kolmiyhteistä Jumalaa!

Tänä aamuna, 3.2.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos Taivaan isälle ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitetään yhdessä, Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti! Mummi