perjantai 13. helmikuuta 2015

Johdata, hyvä Jumala!

Rakas Lähimmäiseni, näinä päivinä olemme kaikki Jumalan lapset rukoilleet Ukrainan kansan puolesta: Isä, katso armiaasti sen kansan puoleen! Anna viisautta päättäjille, että neuvottelun ja sopimisen kautta syntyisi rauha. Herra, Sinä, Rauhan Ruhtinas, ole läsnä ja hoida! Kiitos, että kaikki maailman kriisipesäkkeet ovat suruna Sinun silmissäsi. Hoida ja armahda meitä!

Jesaja oli 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymää Jumalan sanansaattaja. Hän tiesi, että Jumalalla on suunnitelma, pelastus, kaikille kansoille. Jesaja ennusti Jeesuksesta niinkuin silminnäkijä. Juha Vähäsarja on ottanut tähän aamuun Jes. 25.1: "Herra, sinä olet minun Jumalani! Sinun korkeuttasi laulan. Sinun nimeäsi ylistän, sillä sinä toteutit ihmeellisen suunnitelman, kaukaa harkitun, varman ja luotettavan."

"Hän jatkaa: "Jumalan johdatus on paljon ihmeellisempää ja kauaskantoisempaa kuin koskaan  osaamme edes ajatella. Saatamme ihmetellä elämämme outoa kulkua jakummallisia tapahtumia. Kuitenkin, kun katselemme Jumalan johdatusta taaksepäin, voimme huomata, että monet kummalliset asiat ovat kääntyneet merkitykselliseksi ja ovat olleet kypsyttämässä meitä uuteen. Ne ovat opettaneet jotain uutta Jumalan armosta ja anteeksiantamuksesta. Meidänkin pienen elämämme kohdalla Jumala toteuttaa ihmeellisen suunnitelman, kaukaa harkitun, varman ja luotettavan. Vaikka emme sitä juuri nyt itse kykenisi ymmärtämäänkään."

Rakas, Kaikkivaltias Jumala, anna kansojemme päättäjille viisautta tehdä hyviä ratkaisuja. Ole läsnä kaikissa tärkeissä päätöksissa. Johdata rauhaan! Armahda meitä! Aamen

Tänä aamuna, 13.2.1215, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: