torstai 5. helmikuuta 2015

Jumala ei hylkää!

Rakas Lähimmäiseni, näinä päivinä olen huomannut, että vanhuus ei tule yksin! Sen mukana tulee monia pulmia. Jonain päivänä jalkaa ei pystykään painamaan lattiaan. Onneksi on terveyskeskus ja pätevät lääkärit. Onneksi puhelin vastaa, kun hätä on suurin!

Vasempaan lonkkaan tuli tulehdus. Sinnittelin kauan, ajattelin, että en enää etsi siihen lääkäriä, kyllä Jumala sen korjaa ajallaan. Välillä helpotti, mutta ei korjannut Jumala. Tarvittiin lääkäriä! Hän tiesi heti, mikä mummia vaivaa. Pieni pistos, ja kipu oli poissa! Mummi kävelee taas, kiitos lääkärille ja kiitos Jumalalle!

Tämän päivän sanaksi Juha Vähäsarja on valinnut Psalmin 71, vanhuksen luottava rukous ja kiitos: "Kun nyt olen vanha ja harmaapäinen, älä hylkää minua, Jumala. Minä julistan tuleville polville kätesi mahtia ja tekojesi suuruutta." Ps. 71:18.

"Paras tapa julistaa tuleville polville Jumalan suuria tekoja on elää uskossa Jeesukseen. Lapset ottavat vanhemmiltaan mallia hyvässä ja pahassa. Jos he näkevät, että vanhemmat turvaavat uskossa Jeesukseen ja elävät tuon uskon mukaisesti, he saavat parhaan mahdollisen todistuksen. Rehellinen elämä kristittynä kantaa ajallaan hyvää hedelmää, vaikka se ei aina onnistuisikaan niin mallikkaasti kuin haluaisimme.

Pakottaminen sanan kylvämisessä kääntyy itseään vastaan. Ketään ei voida komentaa uskoon. Väkisin syötetty uskonnäkemys on tuomittu kääntymään lopulta itseään vastaan. Kun meillä on herkkä tunto sanan edessä ja sydämessä pyyntö, ettei Jeesus koskaan hylkäisi, kantaa tuo usko ajallaan myös hedelmän tuleville sukupolville saakka."

Tänä aamuna, 5.2.2015, rakkaudella Mummi. Ps. Tänään saamme syödä runebergintortun kahvin kaa!

3 kommenttia:

Maaria Perälä kirjoitti...

Juuri näin se on, että elävä arjen usko on paras todistus myös lapsille. Mäkin soitin tänään lääkärille ja sain puhelinaikaa. Toista kuukautta olen vetkutellut ja toivonut kuten sinä, että josko tuo korjaantuisi. Kerran olin vanhalla reumatologilla, joka oli nuoruudessaaan ollut Pudasjärvellä kunnanlääkärinä. Hän sanoi, että sielä eivät ihmiset tulleet aivan turhaan lääkäriin. Kun hän avasi vastaanoton, niin ensimmäinen potilas oli akuutti leukemia, toinen oli lapsi jolla oli aivokalvontulehdus ja lähetettiin kiireesti Ouluun, ja kolmas olikin sitten jo ikävä kyllä vainaa.

sylvi kirjoitti...

Kiitos Jumalalle kun antaa lääkäreille viisautta parantaa.♥

mummi kirjoitti...

Kiitos Maaria ja Sylvi! Kiitetään Jeesusta, uskon antajaa ja Isää ja Pyhää Henkeä johdatuksesta ja huolenpidosta!Apu tulee ylhäältä! Mummi