lauantai 28. helmikuuta 2015

Taivaan toivo

Rakas Lähimmäiseni, rukoilen Sinulle Herran siunaamaa viikonvaihdetta! Eilen illalla tutkimme Raamattupiirissä, mitä vanhurskauttaminen tarkoittaa. Vaikea sana, mutta Jeesus sen tekee! Hän tekee meidät Jumalalle kelpaaviksi. Kiitos Jeesus, Ristin Herra! Sinä olet meille elämä ja autuus!

Juha Vähäsarja kertoo tänään siitä, kuinka tärkeä Jeesus on meille kaikkina elämämme päivinä: "Vähät vuoteni ovat jo kuluneet. Aivan pian minä lähden tielle, jolta ei ole paluuta" Job 16:22.

Elämä kulkee nopeasti loppuaan kohti. Mitä enemmän karttuu ikää, sitä nopeammin vuodet tuntuvat vierivän. Kukaan ei tiedä elämänsä pituutta. Kukaan ei tiedä, milloin on viimeinen portti edessä. Siksi on olltava valmis lähtemään milloin tahansa. Mutta miten siihen voisi ylipäätään valmistautua?
- Tilivälit Herran Jeesuksen kanssa on pidettävä lyhyinä. Teemme jatkuvasti syntiä ja arvitsemme jatkuvasti henkilökohtaista syntien anteeksiantamuksen vakuutusta sanan ja sakramenttien kautta. On hyvä hakeutua säännöllisesti sana ääreen. Sana synnyttää Jumalan janon ja Jumalan jano ajaa taas Kristuksen luokse. Näin tärkeimmät tulevat tärkeimmiksi ja elämässä kohdattavat asiat saavt oikeat mittasuhteet.

Herraa odottavalle taivaaseen pääsyn läheisyys muuttuu hiljaiseksi odotukseksi. Pelko vaihtuu taivaan toivoksi.

Rakas Jeesus, Kiitos, että Sinä viet meidät Isän kotiin iankaikkiseen elämään! Aamen

Tänä aamuna, 29.2.2015, rakkaudella Mummi


3 kommenttia:

Aamurusko kirjoitti...

Aamen Jeesus on välimies,meidän ja Jumalan välillä.. Ihanaa yksin armosta.

Kiitos päivän ajatuksesta..

Minulle oli kauan aikaa epäselvä, kuinka voimme olla vanhurskaita..
Onneksi on Jeesus ja pidetään lyhyet tilivälit
Siunausrikasta päivää kaikille..

sylvi kirjoitti...

Kiitos taas ihanista ajatuksistasi.
Jeesuksessa olemme vanhurskautettuja.
Siunattua alkavaa kevätkuukautta sinulle

mummi kirjoitti...

Rakas Aamurusko ja rakas Sylvi, Meillä on yhteinen ystävä, Hän on Jeesus, Hän on uskollinen, Hän ei meitä jätä, Hän on meille elämä ja autuus. Kiitetään! Mummi