perjantai 6. helmikuuta 2015

Jeesus, Sinä olet valo

Rakas Lähimmäiseni, satutko tietämään, mitä pitää tehdä, kun ei voi vastata kommentteihin? Vanhuuttaanko tämä kone on ruvennut kyselemään, todista, ettet ole robotti, vai vaikutanko jo robotilta? Sivu ei nouse, ei tule mahdollisuutta lähettää vastausta! Harmittaa!

Toivotan Sinulle, rakas lukijani Jumalan runsasta siunausta tänä päivänä! Kun puhumme asiamme Isälle Jeesuksen nimessä, Hän kuulee, Hän vastaa ja hoitaa Pyhällä läsnäolollaan. Kuinka monta kertaa Isä on lähettänyt ystävän lohduttamaan, avannut Sanan siunaukseksi, lähettänyt jopa rahallisen tukensa, kun sitä uskossa pyydämme tarpeeseemme. Näistä kuulee usein ystäviltä. Jumala, joka meidät läpikotaisin tuntee, parantaa myös sisäiset haavamme ja auttaa kaikissa leikkauksissa ja toipumisissa ja hoitaa meitä kaikissa tarpeissamme, kun Häntä avuksi pyydämme.

Liitän tähän hiljaisuuden rukouksen: "Herra Jeesus Kristus - kiitos, että saan katsoa uskon peiliin, jossa näen sinut itseni sijasta. Sinä olet läpikotaisin aito, sinä olet valo, joka ei koskaan pimene. Sinä olet voima minun heikkoudessani, toivo minun pelossani, läheisyys minun yksinäisyydessäni. Sinä olet minun juurieni kamara, minun ankkurini. Sinä olet minussa itse elämä. Sinussa näen oman minuuteni. Olen Jumalan kuva ja hänen rakas lapsensa. Siinä turvassa saan elää ja sallia, että minua muovataan kohti sitä mitä sinä minusta tahdot."

Tänä aamuna, 6.2.2015, rakkaudella Mummi, 80v ja rakkaiden kukat

4 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Huomenta! Onko sinulla syntymäpäivä vai saitko muuten ystäviltä kukat? Jos sinulla on synttärit, toivotan onnea ja siunausta, muussa tapauksessa muuten vain iloa päivääsi:) Siihen kun tulee se robottikysely, niin laitoithan sen rastin siihen ruutuun? Ihmettelen, että kuinka se sitä kysyykin. Valitettavasti en osaa auttaa näissä tämmöisissä, mutta toivon että saat siihen avun joltakin! Hei, olithan kirjautunut sisään siinä vaiheessa kun meinasit kommentteihin vastata? Jos et ollut kirjautunut, niin sitten pitäisi anonyyminä vastata. Joskus vastaan itse siten kun ei aina viitsi ruveta kirjautumaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, 80v synttärit olivat 1.4.-14. Kuvassa kerron rakkailleni elämästäni, itken ilosta ja surusta, siksi silmät vesissä. Mummi

Kirsti kirjoitti...

Sydämellinen onnitteluni
sinulle♥
jos en silloin onnitellut, niin nyt ♥

Runsasta siunausta mummi sinulle rakas blogiystävä.
Lämpimin halauksin. Kirsti

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, onnea ja Jumalan siunausta tarvitsemme joka päivä! Nyt toivotan Sinullekin, ja kaikille teille rakkaat, onnea ja Jumalan siunausta. Eräs ystäväni täyttää tänään 75 vuotta! On syytä iloon! Jumala on läsnä ja hoitaa! Mummi