keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

"Herra on armahtavainen ja laupias"

Rakas Lähimmäiseni, uusi aamu on tuonut tuulen tullessaan. Katto on kolissut, kun lumet ovat poissa. Puut heiluvat vinhasi tuulessa. Herra herättelee niitä talviunestaan! Sinua, Lukijani, haluan tervehtiä tuuli-rukouksellani: "Lähetä Jumalan tuuli tuomaan tulta taivahasta, ottamaan omat tekoni, antamaan sanoille siivet. Sytytä Jumalan tuli sydämeni sanallasi. Anna silmät alemmaksi, nähdä Sinun tavallasi. Näytä paikka povellasi, josta työhösi lähetät."

Muistathan, rakas Jeesukseen uskova ystäväni, että Jeesuksella on tehtävä meille jokaiselle. Onko se kotona, niinkuin mummilla vai onko se kadulla tai työpaikalla, todistamalla omaalla työpanoksellaan, että työn voi tehdä niinkuin Herralle. Kysellään Isän tahtoa. Pyhä Henki johdattaa meitä.

Olen hukannut Sanan aika, oppaani. Sormipaikalta avautui Psalmi 145. Daavidin ylistysvirsi, jakeet 8-13, kirjaan ne tähän: " Herra on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja suuri armossa. Herra on hyvä kaikille ja armahtaa kaikkia tekojansa. Kaikki sinun tekosi ylistävät sinua ,Herra ja sinun hurskaasi kiittävät sinua. He puhuvat sinun valtakuntasi kunniasta ja kertovat sinun voimastasi. Niin he ilmoittavat ihmislapsille hänen voimalliset työnsä ja hänen valtakuntansa kirkkauden ja kunnian. Sinun valtakuntasi on iankaikkinen valtakunta, ja sinun herruutesi pysyy polvesta polveen."

Kiitos, rakas Taivaallinen Isä Sanastasi. Kiitos pääsiäisestä, Jeesuksen valmistamasta juhla ajasta, jonka olemme saaneet elää. Ohjaa, Herra kansaamme, että valitsemme vaaleissa vastuulliset, osaavat edustajat uuteen eduskuntaan. Kulje, Herra, tulevien päätösten edellä, että maamme ja kansamme nousee alennustilastaan! Aamen.

Tänä aamuna, 8.4.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: