sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Jeesus auttaa väsynyttä.

Rakas Lähimmäiseni, eilen saimme lupauksen kesästä! Oli mitä hienoin ulkoilupäivä. Liikuttiin, mutta harjoiteltiin myös runoja eri tavoin. "Ah, enko mä hautaan asti koulukainen lie", tämä sana pätee tähän mummiin. Kun otimme toisen henkilön tekemästä runosta yhden sanan jokaiselle riville, tuli tällainen runo, haluatko Sinäkin kokeilla: "Mikä sinua kiinnostaa? Liikuta aivojasi. Tarkista talosi perustuksia myöten. Järisytä mielikuvitustasi, laajenne sen liitoksia. Aja ulos turhat ajatukset. Sinä löydät sen! Mene ulos paljaan taivaan alle. Mene luonnon armoille. Mene ihmisten ilmoille - edes hetkeksi." Tästä tuli armoton runo! Jeesuksen armon löydämme tänä lepopäivänä Psalmista 34, Juha Vähäsarja uskoo, että yksi jae riittää; jae 9:

"Katsokaa, nähkää omin silmin! Maistakaa, katsokaa Herran hyvyyttä! Onnellinen se, joka turvaa häneen."

"Jumalaan ei voi uskoa pysyttelemällä hänen yhteytensä ulkopuolella. Hänen tekojaan ei voi tunnistaa, ellei tule sisälle Jumalan valtakuntaan. Voimme kuvitella päättävämme Jumalan olemassaolosta ulkopuolisen tutkijan silmin, mutta hänen voimansa jää silloin vieraaksi.
Jeesus kehotti seuraamaan itseään ja tulemaan vakuuttuneeksi, onko kyseessä todella Jumalan tie vai sepitetty taru. Muuallakin Raamatussa Jumala pyytää katsomaan omin silmin, tulemaan ja maistamaan rohkeasti hänen hyvyyttään. Mitään ei häviä, jos tulee ja maistaa. Jos ei tule, voi hävitä taivaan, jonka ihanuus alkaa jo täällä maan päällä. Jumala vakuuttaa, että se löytää onnen, joka turvaa häneen. Jumalaan toivonsa laittava ei pety."

Rakas Jumala, kiitos Sinulle, että Sinulla  on apu ja pelastus jokaiselle, joka ei itse jaksa. Kiitos Jeesus, että Sinä riennät avuksi jokaiselle, joka Sinua avukseen huutaa! Aamen.

Tänä aamuna, 12.4.2015, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: