torstai 9. huhtikuuta 2015

Pysytään Jumalan Sanassa.

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinua siinä tehtävässä, jonka olet Häneltä saanut! Juha Vähäsarja muistuttaa meitä Saulin elämän kautta, että Jumalan Sanassa pysyminen on Jumalan työssä menestymisen edellytys. Rukoillaan yhdessä: (Klikkaa tätä)


"Samuel sanoi: "Vaikka olit omasta mielestäsi mitätön, Herra voiteli sinut Israelin kuninkaaksi, ja sinä olet Israelin heimojen päämies. Kapinointi on noituuden vertainen synti, röyhkeys on kuin pettävät jumalankuvat. Sinä olet hylännyt Herran sanan. Siksi hän hylkää sinun kuninkuutesi."
1 Sam. 15: 17, 23.

Jumala valitsee omakseen ja asettaa työhönsä kenet haluaa. Omasta mielestä voi olla keloton ja huono, täysin mahdohon siihen tehtävään, johon Jumala on kutsumassa ja viemässä. Mutta Jumala ei kutsumistaan kadu. Kenet hän katsoo sopivaksi, se on sopiva, vaikka oma sydän ja koko maailma sen myötä sanoisivat toista.
Saul oli Herran valitsema kuningas, vaikka Saul itse pitikin itseään mitättömänä. Mitättömyys ei koitunut Saulin tuhoksi, vaan paljon suurempi asia. Saul hylkäsi Jumalan sanan! Siinä piili tuho ja tuomio. Siinä alamäen alku ja syy.
Uskollisuus Jumalan sanalle on oleellista, silloin vähäinenkin on riittävä. Kun elämme ja teemme työmme kuuliaisina Jumalan sanalle, Jumala pitää kyllä muusta hyvin huolen."

Rakas Jumala, anna meidän pysyä kuuliaisina Sinun Sanallesi, "sillä se on elämä sille, joka sen löytää ja lääke koko hänen ruumiillensa."
Aamen.

Tänä aamuna, 9.4.2015, rakkaudella Mummi.
Ps. Vaasan Kirkossa tänään klo 19 Laulun ja runon ilta. Kolehti lähimmäisten auttamiseksi. Tervetuloa!

Ei kommentteja: