torstai 23. huhtikuuta 2015

Jeesus sanoo: "Minä tulen pian."


Rakas Lähimmäiseni, Jeesus kanssasi kaikessa! Ilo herätä kello neljä, kun Jeesus välittää meidän rukouksemme Isälle! Vanha ruumis on kankea, mutta siihen auttaa virsijumppa: vain kolme säikeistöä, "Ystävä sä lapsien, katso minuun pienehen"; reipasta marssia, kädet ja vartalo mukana, niin jopa mummi on vetreä aloittamaan uuden päivän! Kokeilepa Sinäkin!

Tänään Jeesus muistuttaa meitä paluustaan maan päälle. Hän sanoo: "Minä tulen pian. Pidä kiinni siitä, mitä sinulla on, ettei kukaan vie voitonseppelettäsi." Ilm. 3:11.

Juha Vähäsarja puhuu meille: "Miten pysyä uskossa, kun maailma houkuttelee yhä väkevämmin ja väkevämmin. Miten säilyttää puhdas omatunto, kun synti vaikuttaa aina vain pienemmältä ongelmalta kristityillekin?
Ei mitenkään muuten kuin että elää evankeliumista, kaikkien syntien anteeksisaamisesta. Kuulee Jeesuksen ristinverestä, joka on vuotanut meidän syntiemme vuoksi ja on pyyhkinyt ne kaikki merten syvyyksiin. Siten, että yhä uudelleen muistaa kastettaan, jonka siunauksesta saakka Jumala on uskollisesti varjellut.
Kun pitää kiinni Jumalan sanasta, eikä kiellä Jeesuksen nimeä, on voitonseppele jo pään päällä. Riittävästi perillepääsemiseksi, vaikka omat voimat olisivatkin vähäiset."

"Ystävä sä lapsien, katso minuun pienehen. Minne käynkin maailmassa, sinä olet hoitamassa. Onni täällä vaihtelee, taivaan Isä suojelee. Ota Jeesus rakkahin, suojaas koti kallehin. Siunaa äitiä ja isää, heille elinpäivää lisää. Ystävä sä lapsien, pientäs auta holhoten. Pidä meitä turvissas, Jeesus armohelmassas. Suojaas sulje isänmaamme, sulta kaiken lahjaks saamme. Johda Jeesus rakkahin, meidät taivaan kotihin."

Tänä aamuna, 23.4.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: