perjantai 17. huhtikuuta 2015

Uskollinen Jumala, auta kansaamme!

Rakas Lähimmäiseni, kovin hitaasti herää tämä tietokonevanhukseni. Tänään olen herätellyt sitä toista tuntia. Kärsivällisyyttä, mummi! Rakas ystäväni, elämme vaaleihin valmistautumisen aikaa. Hätä oman maamme tulevaisuuden puolesta nousee, kun kuulee keskustelijoiden eripuran ja epäkunnioittamisen toisiaan kohtaan. Nousee rukous, Isä, yhdistä päättäjät yhteistyöhön ja toistensa kunnioittamiseen! Isä, auta kansaamme ja maatamme tänä mahdollisuuksien keväänä 2015!

Kansana saamme yhtyä Psalmin 71: 21-22 rukoukseen: "Kohota minut takaisin kunniaan ja lohduta minua jälleen, niin lyyrani sävelin saan ylistää sinun totuuttasi, Jumala, ja harppuni kielillä kiittää sinua, Israelin Pyhä!"

Juha Vähäsarja valoittaa tekstiä meille: "Jotta voi lohduttaa muita, on itse tultava ensin lohdutetuksi. Voidakseen tulla lohdutetuksi, on ensin kaivattava lohdutusta.Tullakseen lohdutusta kaipaavaksi, on kohdattava elämässä vaikeita aikoja ja suostuttava niiden oppiin.
Jeesus sanoi Pietarille ennen kuin Pietari oli Jeesuksen kieltänyt, että kun hän jälleen palaisi pimeydestään, hänen tulisi vahvistaa veljiänsä.
Saamme rukoilla Jeesusta näyttämään meille uuden tehtävämme, jos olemme joutuneet taakan kantajan paikalle. Jeesus ei ole antanut tätä tietä sattumalta, vaan sillä on joku tietty tarkoitus. Kun Herra lohduttaa jälleen, saamme nostaa lyyramme ja harppumme ja virittää uuden ylistyslaulun. Jumala on kaikissa antamissaan teissä uskollinen."

Jumala, hoida meidän maamme uuteen nousuun, ja anna kansallemme usko Sinun voimaasi ja kansamme huulille kiitoslaulu Jeesukselle! Aamen

Tänä aamuna, 17.4.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: