sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Hyvän Paimenen sunnuntai.


Rakas Lähimmäiseni, olemme saaneet herätä Hyvän Paimenen sunnuntaihin. Kiitetään Jeesusta. että Hän on meidät laumaansa ottanut! Me kukin voimme kohdata Jeesuksen ehtoollisella omassa seurakunassamme ja kiittää hyvää Jumalaa, Taivaallista Isäämme siitä, että Hän pitää meistä huolen. Pyhälle Hengelle kiitos siitä, että Hän yhdistää meidät!

Sanan Aika tuo meille tietoa tämän lepopäivän aiheista: " 2 sunnuntai pääsiäisestä. Hyvä paimen. "Totisesti, totisesti; se joka ei mene lammastarhaan portista, vaan kiipeää sinne muualta, on varas ja rosvo. Se, joka menee portista, on lampaiden paimen. Hänelle vartija avaa portin, ja lampaat kuuntelevat hänen ääntään. Hän kutsuu lampaita nimeltä ja vie ne laitumelle. Laskettuaan ulos kaikki lampaansa, hän kulkee niiden edellä, ja lampaat seuraavat häntä. koska he tuntevat hänen äänensä. Vierasta he eivät lähde seuraamaan vaan karkaavat hänen luotaan, sillä he eivät tunne vieraan ääntä" joh. !0: 1-10.

Ps,23; Miika 7:14-20; hebr. 13: 20-21. Liturginen väri valkoinen, neljä kynttilää. virsi 375.

Rakas Vapahtaja. Kiitos, että tällä viikolla saamme rukoilla rakkaan psalmin sanoin: "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu." Kiitos, että saamme olla turvallisin mielin sanoessamme: "Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."

Rakas Lähimmäiseni, jos et usko kohdallesi todeksi tuota rukousta, Sinä et tunne Jeesusta, Vapahtajaamme. Jeesus sanoo Sinulle: "Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua." Rukoilen puolestasi, että ottaisit Jeesuksen elämäsi Herraksi!

Tänä aamuna, 19.4.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Rauhallista sunnuntaita sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, Kiitos! Toivottavasti Sinunkin sunnuntaisi oli hyvä lepopäivä! Kysyn Sinulta, saanko maljaköynnökseni kukkimaan? Pitääkö leikata runsaasti oksia? Mummi