keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Me Kristuksen todistajat.

Rakas Lähimmäiseni, Sinä ja minä olemme ylösnouseen Kristuksen todistajia, kun Jeesus asuu Pyhän Hengen kanssa sydämissämme. Usein me pelkäämme todistaa, niinkuin Pietarikin pelkäsi suuren hämmennyksen keskellä. Tämä aika on meille hyvin hämmentävä. Pyydetään Jeesusta avuksemme että, että me edes elämällämme levittäisimme Kristus-valoa.

"Eihän samasta lähteensilmästä pulppua makeaa ja karvasta vettä." Jaak.3:11

Juha Vähäsarja selittää meille: "Moraali ja arvot ovat aivan toiset kuin muutama vuosi sitten. Suhtautuminen ennen kauhistuttavina pidettyihin ilmiöihin on muuttunut pikku hiljaa hyväksyttäväksi. Olemmeko unohtaneet sen, että elämme maailmassa, mutta emme maailmasta. Kun ero maailman ja kristityn väliltä hälvenee, voittaja on aina maailma. Samasta lähteestä alkaa pulputa makeaa ja karvasta vettä. Pian koko lähteen vesi on sekoittunut juomakelvottomaksi. Meidän on syytä valvoa vaellustamme sitä tarkemmin, mitä pidemmälle yö käy ja mitä raivokkaampi on vihollinen taistelussaan sanaa vastaa."

"Vain sinä tunnet minut Vapahtaja, ja tiedät lääkkeen kaikiin haavoihin. Jos luoksesi en pääse voittajana, voin tappioni tuoda kuitenkin. Jos en voi suoraan Isän syliin juosta ja uskon varmuudesta riemuita, saan ahdistuksen yössä sinuun luottaa ja ääneen huutaa, Herra armahda! Jos en voi katsettani sinuun nostaa ja lapsen lailla jäädä turviisi, saan katumuksen, tuskan alta pyytää; nyt minuun tatu, Vapahtajani!" Virsi 289.

Tänä aamuna, 15.4.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pietari on ollut minulle mieluinen henkilö raamatussa, koska olen joskus lapsena löytänyt itseni kieltäjän paikalta myös.Enkä ole koskaan oikein osannut puhua kenellekään näistä asioista. Senkin on onneksi saanut jättää Taivaalliselle Isälle. Tuo virrenpätkä on myös ollut minulle mieluinen. Siinä on oikein hyvät ja lohdulliset sanat. Metsäntyttö

mummi kirjoitti...

Rakas metsäntyttö, Pietari on rehellisenä miehenä, omien puuteidensa tuntevana monielle esikuva. Virsi kertoo meidän sisikuntamme Isän edessä aika hyvin! Kiitos Sinulle! Mummi