tiistai 14. huhtikuuta 2015

Johdata meitä, Jumala!

Rakas Lähimmäiseni, Isä antoi rauhallisen unen, mutta yllätti lumisateella juuri, kun mummi vaihtoi kesärenkaat autoon. Onneksi lumi sulaa pian pois, että pääsen Kävelykioskille täsmäjumppaan. Lonkka on tervehtynyt, kun sen stressi on vaihtunut lepoon! Kiitos, Isä, että johdatat!

Eilen kävin äänestämässä. Isä, auta maamme uuteen nousuun. Johdata maamme johtoon osaavat johtajat, että hyvä yhteistyö ja oikeat valinnat tuottaisi turvallisuuden ja leivän kaikille suomalaisille!

Tänään jaan kanssasi Jaakko Haavion rukouksen Taivaan avain rukouskirjasta: "Jos jollakin teistä on sata lammasta ja hän kadottaa yhden niistä, eikö hän jätä niitä yhdeksääkymmentä yhdeksää erämaahan ja mene etsimään kadonnutta, kunnes sen löytää. Ja löydettyään hän panee sen hartioilleen iloiten. Ja kun hän tulee kotiin, kutsuu hän kokoon ystävänsä ja naapurinsa ja sanoo heille: "Iloitkaa minun kanssani, sillä minä löysin lampaani, joka oli kadonnut. Samoin on ilo taivaassa suurempi yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen, kuin yhdeksästäkymmenestä yhdeksästä vanhurskaasta, jotka eivät parannusta tarvitse. Luuk 15.

Hyvä Jumala. Lähetä Pyhän Henkesi tuli jokaiseen Suomen kotiin. Varjele meitä ja siunaa rauhallasi. Lohduta kaikkia, jotka kärsivät tuskaa ja ovat sisäisesi joutuneet ahdistukseen ja ristiriitoihin. Pelasta epätoivoon joutuneet, kirvoita heidät sielunvihollisen paulasta. Anna meille syntimme anteeksi ja palauta meidät kaikesta eksymyksestämme, että sinun pyhät enkelisi saisivat iloita meistä:"

Tänä aamuna, 14.4.2015, rakkaudella Mummi
3 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Rakas mummi !
Yhä ihmettelen, millainen aarrearkku sinulle on lahjoitettu ! Tästä sanaisesta arkusta saamme sinulta rohkaisua, opetusta ja tänään rukouksen , jota voimme yhdessä rukoilla.
Saan elämäniloa sinun rakastavasta olemuksestasi, se heijastuu sinun teksteistäsi. Siunausta ja iloa elämääsi

mummi kirjoitti...

Rakas Orvokki, meille on annettu sama lahja, iloita ystävän läsnäolosta ja sanoista! Kiitetään lahjojen Antajaa ja elämän Antaajaa! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

No nyt se lumisade ennätti tännekin. Maa oli jälleen valkoinen. Kauniimmaltahan kurainen maa tietysti näyttää, mutta eipä tuota lunta enää olisi silti kaivannut. Metsäntyttö