lauantai 4. huhtikuuta 2015

Tartu käteen!

Rakas Lähimmäiseni, heräämme lankalauantaihin. Jeesus on haudassa. Opetuslasten mielet mylletävät. Jeesus oli kertonut heille tulevista tapahtumista, mutta he eivät olleet ymmärtäneet. Heidän Mestarinsa oli kuollut ja haudattu! Epätoivo, suru ja tuska täytti opetuslasten mielet. He lymysivät lukittujen ovien taakse suremaan.

Me tiedämme, että Jeesus voitti kuoleman! Me tiedämme, että Jeesus kärsi ristillä meidän syntiemme tähden. Hän voitti meille elämän ja autuuden! Rakas Lähimmäiseni, Jeesus puhuu voimakkaasti meidän sydämillemme, kun olemme seuranneet Hänen kärsimystietään. Jeesus teki tämän kaiken meidän tähtemme, ettei yksikään meistä joutuisi kadotukseen, vaan saisimme elää Jumalan valtakuntaa todeksi jo täällä maan päällä, ja päästä kerran Taivaan kotiin omaan sijaamme, jonka Jeesus on meille valmistanut.

Me tiedämme, että Jumala varusti meidät hyvin täksi maanpäälliseksi ajaksemme. Hän on kanssamme kaikki päivät! Hän sanoo meille hädän päivänä: "Minä pidän Sinusta huolen." Me tiedämme, että Jeesus lähetti meille Pyhän Hengen olemaan kanssamme, johdattamaan ja puolustamaan meitä kaikkina päivinämme. Ja me tiedämme, että Jeesus vie rukouksemme Isälle, lohduttaa, armahtaa, ja rohkaisee Sanalla seurakunnassa. Jeesus antaa ruumiinsa ja verensä ehtoollisessa meille, että muistamme Hänen rakkaudentekonsa ristillä ja tiedämme, että Hän on meidän Pelastajamme! Ole ylistetty Jeesus! Tartu. Lähimmäiseni, Jeesus- käteen, että tunnet, kuinka Hän rakastaa Sinua!

Tänä aamuna, 4.4.2015, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: