lauantai 11. huhtikuuta 2015

Rauha Jeesuksessa.

Rakas Lähimmäiseni, aurinko helottaa jo kirkkaalta taivaalta, kun herään syvästä unesta kello puoli kahdeksan. Kiitos, Isä sielun ja ruumiin levosta! Kiitos, että tervein jaloin saan astella uuden päivän haasteisiin.

Eilen illalla saimme raamattupiirissä uskoa kaikki syntimme anteeksi Jeesuksen ristintyön tähden. Ylösnoussut Jeesus on meidän pelastuksemme. Hän vanhurskauttaa meidät! Hän kärsi meidän syntiemme rangaistuksen ristillä, että me voimme elää Pyhän Jumalan lapsina ja perimme iankaikkisen elämän.

Tekstimme raamattupiirissä oli rankka, osa vuorisaarnaa Matt. 5: 21-32. Ilman Mailis Janatuisen opaskirjaa olisimme jääneet pelon valtaan, mutta viisailla kysymyksillään hän johdatti meidät ymmärtämään, että Jeesus on meidät lunastanut kaikista synneistämme ja kuolemasta. Jeesus on meidän Vapahtajamme ja syntiemme sovittaja. Jeesuksessa meillä on rauha! Ylistys Sinulle, Kristus! Laulathan kanssani virren 105, jonka lauloimme piirin lopuksi. Se on pääsiäisvirsi. Se on tämän aamun virsi:

"Aurinkomme ylösnousi, paistaa voitto vuorella. Lämmin valo sieltä loistaa, surut murheet hajottaa. Kokoon tulkaa, taivaan linnut suvi-ilmaan puhtaaseen. Visertäkää pienet leivot viinipuussa tuoreessa. Kylmä talvi pois on mennyt, myrskysää on lakannut, lumipilvet hajotetut, kylmä sumu selvinnyt. Lehti puhkeaa jo puihin, valkoruusut aukeilee. Lounatuuli hiljaisena Eedomista puhaltaa. Kesälinnut taivaan alla iloisina lentävät. Sulaneella sydämellä laulaa toukomettiset. Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa. Aurinko on ristin päällä valkea ja punainen. Armon Henki täyttää mielet murheelliset ilolla. Rauhan tyven, puhdas ilma Jeesuksesta virtailee. Epäilysten alta nousee käyhä sielu kiittämään. Ikävöitsen täältä päästä kotimaahan ikuiseen."

Tänä aamuna, 11.4. 2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: