lauantai 25. huhtikuuta 2015

"Siunaa ja varjele meitä"

Rakas Lähimmäiseni, minulla on ollut suuri ilo tutstua uusiin ihmisiin, olen saanut pitää enkeleitä vieraanani! Mielenkiintoista on ollut nähdä hyvä järjestys uinnin SM-kisoissa. Nuoret tulevat rivissä odottamaan vuoroaan. Toiset istuvat, toiset verryttelevät sillä aikaa. kun edellinen ryhmä ui. Voittaja löytyy, ja oma sijansa jokaiselle uimarille. Ja seuraava altaalinen nuoria on jo vauhdissa! Voittajan on helppo hymyillä. mutta monen pettymys purkautuu itkuun. Meidän Olli jäi vähän ennätyksestään, mutta 13 sija ensimmäisissä nuorten SM-kisoissa on hyvä tulos. Onnea! Iloa harrastuksesta, ja voimia jatkaa uintia, toivon Sinulle, Olli, ja kaikille muillekin nuorille! Uinti vauhdittaa opiskeluakin. Isä antakoon voimia ja terveyttä!


Uusi eduskunta etsii omia vastuutehtäviään maan parhaaksi. Johdata  Herra, paras asiantuntija jokaiseen tehtävään. Herra,anna Suomeen hyvä, toimintakykyinen hallitus! Kun avasin virsikirjan, sain Uuno Kailaksen hyvän runon jatkoksi näihin mietteisiini. Rukoillaan virren 584 sanoin:

"Siunaa ja varjele meitä, Korkein kädelläs. Kaitse ain kansamme tietä vyöttäen voimalla meitä heikkoja edessäs, Sulta on kaikki suurruus, henki sun hengestäs. Herramme, kirkasta  meille kasvos laupiaat, niin että armosi alla toivoa rohkaisemalla kukkivat roudan maat. Vaivoissa näytä meille kasvosi laupiaat. Tutkien sydämemme silmäs meihin luo. Ettemme harhaan kääntyis, ettei kansamme nääntuis, silmäsi meihin luo. Alati synnyinmaalle siipies suoja suo."

Tänä aamuna, 25.4.2015, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Nuorissa on maamme tulevaisuus. Kannustetaanja rohkaistaan nuoria ,kuten sinä mummi teet. Rukous on mummien tärkeä tehtävä.
Virsi, jonka laitoit meille rukoukseksi ,on tässä politiikan kuohunnassa ja kuplissa suuri lohdutus ja turvaa antava.Saamme jättää isänmaamme Jumalan siipen suojaan.
Kiitos "Aamun ensimmäisistä", ne ovat hyvä alku
päivälle !

mummi kirjoitti...

Rakas Orvokki, emme varmaan osaa kannustaa nuoria niin paljon kuin heitä pitäisi kannustaa, käyttämään omat lahjansa isänmaamme parhaaksi ja Jumalan kunniaksi. Iloitsen Sinusta ja Teistä kaikista kanssakulkijoistani. Enhän tätä blogia jaksaisi kirjoittaa, jos ei kukaan sitä lukisi. Kiitos Jumalalle, että H'n pitää meistä kaikista huolen! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tästä blogistasi iloitsen. Se on juuri nimensä veroinen, hyvä aamuhetkiin. Tai ihan mihin hetkeen vain päivästä, niin erilaisiahan ihmiset ovat, ettei se sopiva hetki ole kaikille samaan aikaan. Ja tuo virsi on hyvä; "...kukkivat roudan maat". Metsäntyttö