keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

"Jumala vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen."

Rakas Lähimmäiseni, Isälle kiitos pitkästä syvästä unesta! Sinulle kiitos, blogiystäväni, että kanssani kiität Taivaallisen Isän läsnäolosta ja Jeesuksen armosta arjessasi! Yhdessä saamme iloita Isän avusta ja luomisvoimasta! Kun avasin ulko-oven, tuoreen ruohon tuoksu tuli vastaani, vihreä nurmi on piilottanut alleen lumen väsyttämän maan. Muistetaan Jumalan Sana: "Katso, minä luon uutta!" Niin myös Jumalan Sana luo uutta meissä, kun Hänen sanaansa tutkimme:

Kun Sinä ja minä saamme synnintunnon, olemme Jumalan rakkaassa puhuttelussa. Paavali kertoo meille tästä ja esittelee mielle avun, armoistuimen, Jeesuksen Kristuksen, joka on tullut maailmaan pelastamaan kaikki synnin alaiset Isän lapsiksi täällä ja iankaikkiseen elämään kerran taivaassa. Jeesuksen veri pesee meidän syntimme pois. Se tekee meidät Jumalalle kelpaavaksi, Hän vanhurskauttaa meidät:

Room. 3: 19-26: " Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainnen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä; sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista, sillä lain kautta tulee synnintunto. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Junalan kirkkautta vailla ja saavat LAHJAKSI vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut ARMOISTUIMEKSI uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän on jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, ETTÄ HÄN ITSE ON VANHURSKAS JA  VANHURSKAUTTAA SEN, JOLLA ON USKO JEESUKSEEN."

Rakas Jumala, anna Pyhän Hengen kirkastaa meille tämä rakkaudenekosi Jeesuksessa Kristuksessa! Kiitos Jeesus, että Sinä otat pois syntimme ja annat rauhan, joka on nöyrän uskovan koti. Kiitos Jeesus, että Sinä asut sydämissämme PYhän Hengen kanssa. Aamen.

Tänä aamuna, 29.4.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: