sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Isä, rakas, päästä meidät pahasta!

Rakas Lähimmäiseni, eilen minulle soitti kauan sitten kohtaamani ikätoverini joka itki elämäntuskaansa. Kuuntelin häntä toista tuntia ja yritin kääntää hänen katsettaan Jeesukseen, joka vapauttaa meidät katkeruudesta ja synneistä. Jeesus on tullut, että meillä rauha olisi! Vähän hän rauhoittui. Koko illan rukoilin hänelle Jeesuksen kosketusta.

Kun tänä aamuna avasin Juha Vähäsarjan kirjan, löytyi vastaus tälle ystävälle marraskuulta. Kiitos Jeesus! "Silloin kaikki se, mikä oli katkeraa kääntyy parhaakseni. Sinä pelastat minut kuoleman kuilusta. Selkäsi taakse sinä heität kaikki minun syntini." Jes. 38: 17.

"Armon kirkastuminen tarkoittaa sitä, että ymmärrämme, että Jeesus kuoli juuri meidän syntiemme tähden. Uskomalla Jeesukseen saadaan kaikki synnit anteeksi. Meidät on pelastettu kuoleman kuilusta, nostettu tuhon tieltä elämän tielle, kun sydämessämme lepattaa pienikin uskon liekki.
Myös ne asiat, jotka ovat aiheuttaneet katkeruutta tai jotka ovat olleet synnin harjoittamisen kurjia seurauksia, voivat muuttua siunaukseksi ja vahvuudeksemme, kun Jeesus saa niissä meitä auttaa. Parhaimmillaan voimme sanoa Hiskian ylistysvirren sanoin: "Kaikki se, mikä oli katkeraa, kääntyi parhaakseni, sillä sinä heitit kaikki minun syntini selkäsi taakse."

Kiitos rakas Jumala, siitä, että Sinä lähetit Poikasi Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät synnistä ja katkeruudesta, joka myrkyttää sydämen, Sinun lapsiksesi! Isä, rakas, päästä meidät pahasta! Anna meille Jeesuksen kalliisti ostettu armo, että voimme heittää syntimme unohduksen mereen. Kiitos, että saamme elää lapsinasi vapaudessa silloin, kun emme jaksa itse elämän tuskaa kantaa. Pyhä Henki, kirkasta Jeesuksen armotyö tälle ystävälleni, joka itkee takkansa alla! Aamen.

Tänä aamuna, 7.5.2015, rakkaaudella Mummi


6 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Juuri tänä aamuna mietin tätä blogiasi, että se olisi suuri puute jos tätä ei olisi. Tästä voi käydä katsomassa aamun aloitukseksi jotain hyvää. Olet meille lukijoillesikin ikäänkuin ystävä, joka rohkaisee! Entäpä jos laittaisit tämän blogisi siihen uuteen Blogipolkuun (Blogipolku.com) nähtäville kun se Blogilista loppui? Se Blogipolku on melko uusi juttu, ja siellä ei ollut kuin muutama blogi sarakkeen (tagin) usko -alla. Itseasiassa vain 3, juuri tarkistin. Siellä blogipolussa näkyvät uusimmat postaukset hyvin ja sinun tekstisi saavuttaisi ehkä uusia janoisia.

mummi kirjoitti...

Rakas Ystäväni, Metsän tyttö, en ymmärrä näistä uusista jutuista. Lapsenlapseni rakensi minulle tämän blogin 2009 ja olen siitä asti kirjoittanut, mitä Herra minulle aamuisin antaa. Se uusi on minulle mahdoton asia. Lapsenlapseni on Englannissa. Mummi

mummi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
mummi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, haluaisitko antaa minulle osoitteesi, olisi asiaa! Mummi airiinkeri@gmail.com

Metsäntyttö kirjoitti...

Laitoin sinulle sähköpostiin sen oman sähköpostiosoitteeni.