keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

"Siunaa ja varjele meitä."


Rakas Lähimmäiseni, säätieteilijät povasivat pakkasta täksi yöksi. Vaasassa on vielä lämmintä kymmenen astetta, ja tuuli viuhtoo puissa. Tänne ei ainakaan pakkanen ehdi. Toivottavasti sinunkin perunanvartesi saavat jatkaa hyvin alkanutta elämäänsä! Herra, varjele kaikki kasvu! Kiitos, Isä, että autat maamme päättäjät yhteistyöhön ja nostat kansamme ahdingosta! Kiitos Jeesus, että Sinä voit tässäkin auttaa, kun me kansana Sinua avuksi huudamme.

"Minä kuljen sinun edelläsi. Vuorimaat minä tasoitan, pronssiovet murran, rautateljet isken irti." Jes. 45:2.

Juha Vähäsarja jatkaa: "Jeesus ei huutele taivaasta hyviä reittivinkkejä elämäsi matkalle. Ei, vaan Jeesus tulee itse luoksesi, kulkee edelläsi ja tasoittaa vuorisen maaston.Jos eteen tulee vaikeuksien linnakkeita, hän murtaa pronssiovet ja rikkoo rautateljet. Jeesuksen omana kuljet edeltä valmistettua tietä. Se tarkoittaa juuri tätä: hän kulkee edelläsi ja sinä menet perässä sinne, missä hän jo on. Siellä teet tehtäväsi ja jatkat matkaasi jälleen sinne, minne Jeesus kulkee edelläsi.
Reitti on ja tehtävä on valmistettu ja tehtävän kesto on määritelty. Sinun työsi on vain seurata Jeesusta ja katsoa hänen ihmeellisiä tekojaan."

"Siunaa ja varjele meitä, Korkein kädelläs. Kaitse ain kansamme teitä vyöttäen voimalla meitä heikkoja edessäs. Sulta on kaikki suuruus, henki sun hengestäs. Herramme, kirkasta meille, kasvos laupiaat, niin että armosi alla toivoa rohkaisemalla kukkivat roudan maat. Vaivoissa näytä meille kasvosi laupiaat. Tutkien sydämemme silmäs meihin luo. Ettemme harhaan kääntyis, ettei kansamme nääntyis, silmäsi meihin luo. Alati synnyinmaalle siipies suoja suo." Virsi 584, sanat Uuno Kailas.

Tänä aamuna, 17.6.2015, rakkaudella Mummi1 kommentti:

Metsäntyttö kirjoitti...

Tämä Vähäsarjan testi on ilahduttanut minua eilisaamusta lähtien:)