perjantai 6. toukokuuta 2016

Eletään kasteessa saamaamme armoon luottaen.

Rakas Lähimmäiiseni, ilo ja rauha sydämessäni herään virkeänä kello neljä. Helatorstain juhlamessussa saamani siunaus karkoitti kaiken pelon, joka illalla hiipi sisimpääni.  Anna Jeesus,  Sinun siunauksesi ja rauhasi, kaikkien meidän yhdessä tätä päivää aloittavien sydämeen.  Sinä olet tullut lähelle, että meillä rauha olisi! Ylistys ja kiitos Pyhälle nimellesi, Jeesus!

Jaakko Haavio tuo eteemme Jeesuksen kasteen ja oman kasteemme. Kiitos kasteen lahjasta, armollinen Jumala!   "Kun siis kaikkea kansaa kastettiin ja myöskin Jeesus oli saanut kasteen ja rukoili, niin tapahtui, että taivas aukeni ja Pyhä Henki laskeutui hänen päällensä ruumiillisessa muodossa niinkuin kyyhkynen, ja taivaasta tuli ääni: "Sinä olet minun rakas Poikani; sinuun minä olen mielistynyt." Ja hän, Jeesus, oli aloittaessaan vaikutuksensa noin  kolmenkymmenen vuoden vanha." Luuk. 3.

Herra, Sinun siunauksesi on kuin sade. Se ei ole kotoisin alhaalta vaan ylhäältä. Sinun sanasi luo uutta. Anna sanassasi olevan Pyhän Hengen uudistaa meidät Tee työsi meissä, niin että me, syntiemme sitomat ihmiset vapautuisimme tuomiosta ja saisimme elämän, kasteessa saamaamme armoon luottaen."

Kiitos Jeesus, että Sinä olet kanssamme kaikissa tämän maailman eteemme tuomissa tilanteissa muistuttamassa, että Sinä olet tiemme, totuutemme ja elämämme. Sinä pidät meistä huolen! Aamen.

Tänä aamuna, 6.5. 2016, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: