lauantai 21. toukokuuta 2016

Jeesus, meidän Vapahtajamme!


Rakas Lähimmäiseni, vapauteen Kristus on meidät vapauttanut! Meidän syyllisyytemme on otettu pois! Meidän rikkomuksemme ovat anteeksiannetut! Muistatko, rakas Lähimmäiseni sen hetken, kun Jeesuksen veri pesi sydämesi puhtaaksi ensimmäisen kerran kaikista synneistä ja painolastista? Se oli ihmeellinen vapautuksen hetki! Jeesus teki meistä Jumalan lapsia! Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Muistetaan, että tänäänkin Jeeuksen armopesu vapauttaa meidät vapauteen! Tule Jeesuksen luo!

Juha Vähäsarja muistuttaa meitä taakkojen kantajia Jeesuksen armosta. Ps. 103:11-12. "Sillä niinkuin taivas on korkea maan yllä, niin on Herran armo suuri niille, jotka pelkäävät ja rakastavat häntä. Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meidän syntimme."

Korkealla kuin taivas maasta - siis loputtoman kaukana! Kaukana kuin ilä lännestä - siis äärettömän etäisyyden päässä! Kun Jumala antaa meille synnit aneeksi, niitä ei enää muistella. Niihin ei enää palata. Koska taivas ei ole maassa, eikä itä lännessä, ei niitä syntejäkään ole enää olemassa.
Jumalan anteeksiantamus Kristuksessa on muuta, kuin ihmisen haparoiva yritys osoittaa armahtavaa mieltä. Jumalan ei tarvitse enää muistella anteeksiannettuja syntejä. Hänellä on vara antaa anteeksi yhä uudestaan, peittää synnit armon mereen ja antaa uusi alku. Jeesuksen kuolema ristillä riittää Isälle. Riittäähän se siis sinullekin, Usko rohkeasti itsellesi nämä sanat: niin kaukkana kuin itä on lännestä, niin kauas hän on siirtänyt sinun syntisi."

Tänä aamuna, 21.5.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: