tiistai 31. toukokuuta 2016

"Voiko Jumala minuakin käyttää?"

Rakas Lähimmäiseni, rakas ystäväni, jonka Jumala eilen lähetti luokseni, kysyi minulta nuo otsikon sanat parikymmentä vuotta sitten yhteisellä matkallamme. Nyt tiedän vastauksen: Jumala voi! Ystävä on todistanut Jumalan hyvästä johdatuksesta minulle koko eilisen illan. Hän todistaa Jumalan rakkaudesta omalla lahjallaan, runojen esittämisellä, seurakunnan tilaisuuksissa. Hän auttaa puutteessa eläviä lähimmäisiään, niinkuin Jeesus on halun sydämeen istuttanut. Ilolla vastaan Sinulle nyt ystäväni, Jumala käyttää Sinua todistajanaan! Olet Jumalan lapsi.

Sinulle Lähimmäiseni, haluan kertoa,kuinka Jumala meidät yhdisti. Olimme miestemme mukana kesäpäivillä Itä-Suomessa. Illallisella ystävä kertoi, että hänen korvansa huutaa koko ajan. Vaivaa on tutkittu, mutta mitään ei voida tehdä. Yhteisellä iltakävelyllä ehdotin, että rukoillaan, että Jumala ottaisi tuon huudon pois. "En minä sellaiseen usko, mutta rukoillaan", suostui ystäväni. Muutamalla sanlla pyysin apua Jumalalta.

Yöllä heräsin, kovaääniseen kutsuun: "Airi!" Sanoin: "Puhu , Herra, palvelijasi kuulee!" Silloin alkoi ihana uusi musiikki kuulua korvissani. Ilosta itkien sitä kuuntelin ja teisin, että korvat ovat parantuneet!

Aamulla matkamme jatkui. Viimeisenä tuli autoon ystäväni miehensä kanssa. Juoksin heitä vastaan ja kysyin: "Mitä kuuluu?" "Ei kuulu mitään". hän vastasi. Kun halasimme toisiamme matkan päättyessä kiitollisina Jumalan kosketuksesta, ystävä kysyi: "Voiko Jumala minuakin käyttää?

Yhdessä saamme tänään ylistää Jeesusta, Vaphtajaamme, ja kiittää Häntä hänen suurista teoistaan elämässämme! 

Tänä aamuna, 31.5. 2016, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Puhutteleva teksti. Ja kuvakin niin sopivasti tekstiin valittu.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Metsäntyttö! Herra siunatkoon Sinua! Mummi.

Siunattuja lukuhetkiä kirjoitti...

Kiitos rohkaisevasta tekstistä. Tosiaan Jumala voi meitä kaikkia käyttää.