torstai 5. toukokuuta 2016

Korotettu Herra.

Rakas Lähimmäiseni, tänään on Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Päivän nimi on "Korotettu Herra". Jumalan tahto on tapahtuhut. Jumalan Poika, Jeesus Kristus, on suorittanut tehtävän, jonka Isä Hänelle antoi. Hän pelasti kaikki ihmiset Golgatan ristillä maahan vuotaneen verensä voimalla. Hän nousi kuolleista, Hän voitti kuoleman, että me kaikki Jeesukseen uskovat saamme elää Isän Jumalan lapsina ja perillisinä jo täällä, ja kerran ikuisuudessa. Kirkkastettu Kristus on sen tekevä! Hän istuu Isän oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläväviä ja kuolleita.

Tänään, helatorataina, kohtaamme elävän Vapahtajamme ehtoollispöydässä. Pyhä Henki, seurakunnan perustaja ja vahvistaja. avaa meille Kristuksen koko salaisuuden ja Jumalan valtakunnan aarteet. Jeesus ei jättänyt meitä orvoiksi, Hän lähetti meille Puolustajan, Pyhän Hengen, olemaan kanssamme aina ja opettamaan meille kaiken, mitä Jeesus haluaa meidän tietävän.

Iloitaan, rakkaat sisaret ja veljet kaikissa seurakunnissa! Jeesus Kristus on taivaaseen korotettu Herramme! Mutta tänäänkin Hän ruokkii ja varustaa meitä seurakunnassa. Hän on luvannut olla kanssamme joka päivä maailman loppuun saakka! Ylistys Sinulle, Kristus!

Tänä aamuna, 5.5.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: