sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Pyhä Henki, Jumalan Henki.

Rakas Lähimmäiseni, tänään on helluntai. Herra siunatkoon meidän kaikkien juhlapäivän!

Apt. 1:6-9: "Silloin ne, jotka olivat koolla, kysyivät häneltä: "Herra, onko nyt tullut se aika, jolloin sinä rakennat Israelin valtakunnan uudelleen?" Hän vastasi: "Ei teidän kuulu tietää aikoja ja hetkiä, jotka Isä oman valtansa nojalla on asettanut. Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka." Kun hän oli sanonut tämän, he näkivät, kuinka hänet otettiin taivaaseen." Tässä Jeesus lupaa Pyhän Hengen olemaan omiensa kanssa aina."

"Kun sitten koitti helluntaipäivä, he olivat kaikki yhdessä koolla. Yhtäkkiä kuului taivaalta kohahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat. He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä, mitä Henki antoi heille puhuttavaksi." Apt.2: 1-4. Pyhä Henki vuodatettiin opetuslapsiin ensimmäisenä Helluntaina.

Me olemme saaneet Pyhän Hengen kasteessa. Meidät kastetaan Isän Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Jos murhdutamme Pyhän Hengen ja joudumme tuhlaajapojan ja -tytön tielle, Jeesus kutsuu meidät takaisin luokseen. Kun Jeesus asuu sydämessämme, Pyhä Henki opttaa meitä päivittäin, Hän ilmoittaa meille Jumalan tahdon, Hän avaa Sanan, Hän kirkastaa Jeesuksan  veren voiman, Hän antaa uskon ja ilon, Hän johdattaa , Hän puolustaa meitä maailman pilkatessa. Mummi on saanut olla Jumalan Rakkauden todistajana yli 40 vuotta. Kiitos Jumalalle! Isä, Poika ja Pyhä Henki, kiitos täydellisestä rakkaudesta, joka karkottaa pelon!

Tänä aamuna, 15.5.2016, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HÄTÄ!
TUPAKOINTI ON VIENYT TERVEYTENI. OLEN OLLUT USKOSSA YLI 30V, MUTTA EN OLE VAPAUTUNUT TUPAKOINNISTA.
NYT EN SAA ENÄÄ NUKUTTUA, KUN KOKO AJAN MAATESSA KERTYY LIMAA HENKITORVEEN JA SITÄ YRITTÄÄ YSKIÄ POIS!
OLEN TUHANNESTI TUNNUSTANUT TUPAKOINNIN SYNNIKSI JA RUKOILLUT VAPAUTUSTA!

OI JUMALA! OLE VIELÄ ARMOLLINEN! VAPAUTA JA PARANNA!
JOSPA JOKU RUKOILSI KANSSANI!

t. "minä viheliäinen ihminen"

Metsäntyttö kirjoitti...

Edelliselle kommentoijalle: Jumala on varmasti anteeksipyyntösi kuullut, jo ensi hetkestä lähtien, ja Hän katselee sinua nytkin armollisin silmin! Siltikin, vaikka tupakointi on ollut kiusanasi ja sen seuraukset nyt. Hän tietää, minkä kanssa kamppailet ja mitä tekoa olet. Varmasti sinun puolestasi rukoilevat monet, kun kommettisi lukee!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Metsäntyttö, kun kommentoit ja vastasit ja rukoilet!
t. "minä viheliäinen ihminen"

mummi kirjoitti...

"minä viheliäinen ihminen", raakas ystävä, et varmasti rukoile turhaan! Minä huomasin kommenttisi vasta nyt, yhdyn kanssasi rukoukseen. Jumala kuulee ja auttaa, kun yhdessä hänelle huudamme! Kokeilepa Nicorette purukumia ja jätä tupakka pois! Moni on sillä päässyt eroon tupakasta. Kiitetään vapautumisestasi jo etukäteen! Mummi