perjantai 20. toukokuuta 2016

Kiitos keväästä!

Rakas Lähimmäiseni, iloitsen kanssasi, että Isä on herättänyt meidät uuteen aamuun! Ilo siitä, että vanhat jalat kantavat vielä. Ilo, että silmäni näkevät auringon kirkkauden idän taivaalla. Ilo raikkaasta kevätaamusta ulko-ovella. On juuri se aika, kun kevätkoivujen latvat syttyvät loistoon ensimmäisistä auringonsäteistä ja pikkupupu on aettunut aamiaiselle vihantaan ruohoon. On kiitoksen aika!

"Ah, kuinka kevät hohtaa ja tuoksuu kukkii maa! Näin Luoja meidät kohtaa ja hyvyys valloittaa. Niityllä riemuissansa eläimet hyppivät, ja linnut lauluillansa Luojaansa kiittävät. Nyt, Herra, ylistämme keväästä sinua. Suo laihon kylvämämme varttua runsaana. Et vallastasi horju, vaan hoidat elämää. Pois halla, tuho torju ja turvaksemme jää. Suo hengen valon loistaa pimeään sydämeen, ja esteet tieltä poistaa uskoon ja vapauteen. Oi, Herra sielu täytä sanasi riemulla ja armon suuruus näytä Kristuksen voitossa. Myös työni, Herra anna ylistää sinua. Suo voimaa, että kannan henkesi hedelmää. Näin, Herra, Hengelläsi minua johdata ja aina edessäsi tahtoosi taivuta." virsi 567

Rakkaat Lähimmäiseni, rukoillaan, että Jeesus siunaisi meitä kaikenikäisiä Jumalan lapsia! " Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin.Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaanJeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti, joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä." Matt. 10: 13-16.

Tänä aamuna, 20.5.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: