keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Meillä on toivo Jumalassa.

Rakas Lähimmäiseni, meidän Herramme Jeesus Kristus on luvannut meille: "Vapauteen minä vapautan sinut!"  Sana muistuttaa meitä: "Älkää mistään murhtiko!" "loitkaa aina Herrassa!" Jeesus sanoo: "Minä annan teeille tulevaisuuden ja toivon!" Jumalan lapsen on hyvä levätä Herrassa. Mutta mitä me teemme? Kohta olemme täydessä ahdingossa, kun kasaamme päällemme tämän maailman murheita, omia ja vieraita.

Juha Vähäsarja valaisee meitä: Room.12:12: "Toivokaa ja ilotkaa, ahdingossa olkaa kestävät, rukoilkaa hellittämättä."

Toivo antaa ilon vaikeuksien keskelle. Toivo ankkuroituu todellisiin ja varmasti toteutuviin lupauksiin. Kun tietää, että Jumalalla on kaikki käsissään ja että hän ohjaa omiensa jokaista vaihetta, tuo se syvälle sieluun rauhan. Jumala kehottaa meitä olemaan ahdingossa  kestäviä ja rukouksissa hellittämättömiä. Hän tarkoittaa, että ei tarvitse katsella pimeyttä, niin kuin ne, joilla ei toivoa ole. Jumalalla on elämämme arkikin tiedossaan ja hallinnassaan.
Iloitse siis, vaikka olisitkin  ahdistunut. Rukoile hellittämättä. Meillä on rukouksia kuuleva Jumala, mikä antaa toivollemme lujan perustan. Ennen kaikkea: Odota häntä, kestä. Et varmasti odota turhaan. Saat vielä iloita!"

Muistetaan Jeesuksen lupaus: "Minä pidän sinusta huolen!" Tänä aamuna, 18.5.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Metsäntyttö, kun kommentoit ja vastasit ja rukoilet!
t. "minä viheliäinen ihminen"

mummi kirjoitti...

"minä viheliäinen ihminen" Rakas ystävä, näin kommenttisi vasta tänään ja vastasin Sinulle. Katso blogi, jossa alkuperäinen kommenttisi. Jumala kuulee rukoukset! Mummi