keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Jeesus Kristus, meidän voimamme.

Rakas Lähimmäiseni, Isän hyvää hoitoa toivotan kaikille kanssakulkijoilleni! Me kaikki tiedämme mitä tekoa me olemme. Niin helposti tulee pelko ja epätoivo, kun tulee vastus tai  vastoinkäyminen, vaikka Jeesus sanoo: Älä pelkää, sinä olet minun.

Juha Vähäsarja tuo meille sanan 2 Kor. 12: 10. Hän rohkaisee meitä luottamaan Jeesukseen, joka antaa voiman: "Siksi iloitsen heikkoudesta, loukkauksista, vaikeuksista, vainoista ja ahdistuksista, joihin joudun Kristuksen tähden. Juuri heikkona olen voimakas."

"Kuka voi iloita siitä, että hän on heikko? Että häntä loukataan? Että hän joutuu vaikeuksiin, häntä vainotaan ja hän on keskellä kaikenlaista ahdinkoa? Ei kukaan voi tällaisesta oikeasti iloita. Siksi onkin tärkeätä huomata sanat: "Kristuksen tähden" Kun ihminen kärsii Kristuksen nimen tähden, kärsimyksen terä taittuu. Se, joka saa kärsiä Jeesuksen nimen tähden on autuas. Hänet on katsottu arvolliseksi kärsimyksellään kantamaan Kristuksen nimeä. Kärsimyksellä kaikessa kauheudessaan on tarkoitus ja sisältö. Se kääntyy siunaukseksi ja uskon siemeneksi niin kärsijille kuin niille, jotka kärsimyksen aiheuttavat. Ja juuri heikkona Kristityn voima on suurin, koska hän on kaikessa riippuvainen Jeesuksesta."

Tänä iltapäivänä, 11. 5.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: