torstai 19. toukokuuta 2016

Jeesuksen rakkautta ja läsnäoloa minä pyydän.

Rakas Lähimmäiseni, kiitetään Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä yön levosta ja siitä, että saamme lähteä uuteen päivään ja sen haasteisiin. Iloitaan siitä, että Jumalan läsnäolo ja siunaus seuraa askeleitamme missä kuljemmekin. Yhdytään Hiljaisuuden rukouskirjan rukoukseen:

"Herra, sinä olet sanonut, että saan pyytää kaikkea. Niinpä pyydän nyt sitä, mitä kaikkein eniten ikävöin. Pyydän rakkauden mieltä, rakkauden suhtautumistapaa kaikkia kohtaan, joiden kanssa elän. Tiedän, että vastaus tähän rukoukseen olet sinä itse.
Vain sinussa voin saada rakkauden selvän katseen, herkän korvan ja mielikuvituksen.
Tule minun luokseni ja yhdistä minut itseesi. Silloin voin levätä sinussa, kasvaa sinun rakkaudessasi, kypsyä siinä. Sinä elät minussa ja minä sinussa. Tässä yhdessäolossa on minun turvani.
Tiedän, että sinun rakkautesi voi vähitellen täyttää kaiken mitä minussa on.

Herra auta minua näkemään, mikä minussa estää ja torjuu rakkauttasi. Auta minua kärsivällisesti odottamaan ja iloisella luottamuksella jättäytymään haltuusi ja lepäämään siinä varmuudessa, että rakkautesi pystyy luomaan uudeksi minunkin mieleni.
Sinuun on kätketty kaikki taivaan valtakunnan voimat, kaikki elämän kasvun voimat, sinuun, sinä ylösnoussut Herra. Aamen."

Tänä aamuna,19.5.2016, rakkaudella Mummi. 

4 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Hyvät nuo rukouksen sanat. Aurinkoista, siunattua päivää sinulle:)

mummi kirjoitti...

Kiitos metsäntyttö mukanaolosta! Herra hoitakoon Sinua! Mummi

sylvi kirjoitti...

Tätä rukoilen minäkin. kiitos ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Kiitos Sylvi, Herra soinatkoon! Mummi