sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Toisen rohkaisijaksi.

Rakas Lähimmäiseni, iloitsen lapsenlapseni Tsuuan vierailuata! Kokonaista kolme päivää, Sinä kiireinen nuori nainen, rakas Tsuua, elit kanssani. Sinä autoit, keskustelit ja kannustit minua jaksamaan kaikki tulevat arkiviikot ja hellepäivät! Olit rohkaisijani, olit oikealla asialla. Kiitos!

Jorma Laulaja kirjoittaa tänään otsikolla: "Toisen rohkaisijaksi."  
Sinut on tarkoitettu jonkun lähimmäisesi rohkaisijaksi. Älä tyydy kyselemään: "Kuinka tässä näin kävi." Kysy myös: "Miten jaksamme tästä eteenpäin?" Etsi uuden alkamisen ja menneen taaksejättämisen tietä. Tuo se toivo, miten raskaastakin kohdasta voidaan päästä eteenpäin ja että pahatkin asiat menevät ohitse.    
"Meillä on hänen lupauksensa", rohkaistaan Toisessa Pietarin kirjeessä. Ensimmäisistä kristityistä välittyy luottamus Jumalaan, ja he rohkaisivat toisiaan. He eivät säästyneet vastoinkäymisiltä eivätkä peloilta, mutta heidän tulevaisuudenuskonsa ytimessä oli lupaus uudesta taivaasta ja uudesta maasta.

Herra, auta minua kasvamaan asioiden erittelystä ja ihmisten arvostelusta rohkaisijaksi ja tukijaksi.

"Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän toisten mielestä on myöhässä. Päinvastoin hän on kärsivällinen teitä kohtaan.- - Meillä on hänen lupauksensa ja siihen luottaen me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee." Piet. 2:3-13. 

Herra siunatkoon meidän lepopäivämme! Mennään seurakuntaan kohtaamaan Jeesus ehtoollisella ja saamaan syntimme anteeksi! Kiitos, rakkahin Jeesus!

Tänä aamuna, 29.5.2016, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummeli ja siunattua alkavaa viikkoa ♥ ♥